Fatih Portakal'dan Dikkat Çeken 3. Havalimanı İşçileri Paylaşımı

Fatih Portakal sosyal medya hesabı üzerinden önemli bir açıklama yaptı. Portakal yaptığı açıklamada 3. havalimanı işçilerinin eylemlerine değindi.

Fatih Portakal'dan Dikkat Çeken 3. Havalimanı İşçileri Paylaşımı

Fox Tv haber spikeri Fatih Portakal, 3. havalimanı işçileri için bir açıklama yaptı.

3. Havalimanında çalışan işçiler geçtiğimiz günden itibaren eyleme gitti. Olumsuz çalışma koşullarının iyileştirilmesi, baskıların sona ermesi ve işçi ölümlerinin azalması için önceki gün iş bırakan işçiler eylem yapmaya başladı. Jandarmanın yaptığı müdahale sonrası gerginlik daha da arttı. Bu müdahalelerin ardından şirket yetkilileri ile yapılan görüşmelerden de bir sonuç alınamadı. Daha önce de bu görüşmelerden sonuç alınmadığı için işçiler eyleme gitme kararı almıştı.

Edinilen son dakika bilgilerine göre, eylem devam ederken önceki gün gece saatlerinde 400 e yakın işçinin gözaltına alındığı iddia edildi.

FATİH PORTAKAL TWİTTER'DAN İSYAN ETTİ

Yaşanan bu skandallara tepki gösteren Fatih Portakal, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. FOX TV Ana Haber Spikeri gazeteci Fatih Portakal, yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

" 3. Havalimanında çalışan işçiler koşullardan şikayet ediyor. 29 Ekim’e yetişsin talimatı baskıyı arttırdığı gibi hatayı ve işçi ölümlerini de beraberinde getiriyor. İnsandan bahsediyoruz beyler, aileleri olan insanlardan. #KöleDegiliz"

İHANET PAYLAŞIMLARI OLAY OLDU

Bazı sosyal medya kullanıcıları ise işçilerin bu eylemlerini ihanet olarak gördü ve Twitter'da yaptıkları paylaşımlarında, olumsuz çalışma koşulları nedeniyle eyleme giden işçileri ihanetle suçladı.

Kamubulteni.com | Ankara