Evdeki sinek istilasından kurtulmanın yolu! 5 yöntemle sinekleri evinizden defedin

Evlerde can sıkıcı hale gelen sivrisinekleri uzak tutmanın yöntemleri araştırılırken yaz aylarında sıklık göstermektedir. Sivrisinek ısırıkları kaşıntıya neden olduğu gibi hastalıkları da beraberinde getiriyor.

Evdeki sinek istilasından kurtulmanın yolu! 5 yöntemle sinekleri evinizden defedin

Havaların ısınmasıyla pencerele açılırken sivrisinekten ötürü şikayetler oluşmaya başladı. Sineklerden korunmak için yöntemler araştırılırken bazı çözüm önerileri hayat kurtarıyor. İşte evinizde sivrisineklere karşı korunma yöntemleri...

sivrisinek ısırıkları
Pencerelere sineklik takarak evinize girmelerini engelleyebilirsiniz. Bununla beraber kapı girişlerine sineklik takılması önerilmektedir.  Doğal sinek kovucu bitkileri araştırılırken lavanta, nane, biberiye gibi kokular etkili olurken sivrisineklerden kurtulabilirsiniz.
Hafif renkli ve kapalı kıyafetler giymek sivrisineklerin dikkatini çekerken akşam saatlerinde dışarı çıkarken uzun kollu ve uzun pantolon giyilir. Evden çıkarken ya da bahçede vakit geçirirken sivrisineklere karşı korunması için losyonlar tercih edilir ve sinek ısırıklarına karşı önlem alınır.