SMS ve Resimli En Güzel Cuma Mesajları (Cuma Namazı Saati)

İslam Alemi tarafından mübarek olarak kabul edilen Cuma gününün geldi. Mübarek Cuma gününün gelmesi ile birlikte Müslümanlar, sevdiklerine göndermek ve onların Cuma günlerini kutlamak için cuma mesajlarını araştırmaya başladı. İşte en güzel ve yeni cuma mesajları ile Cuma namazı saati.

SMS ve Resimli En Güzel Cuma Mesajları (Cuma Namazı Saati)

Cuma gününün gelmesi ile birlikte müslüman alemi, mesajları araştırıyor.

İslam Alemi tarafından haftanın en mübarek olarak kabu ledilen Cuma gününün gelmesi ile birlikte vatandaşlar, internet üzerinden resimli ve sms cuma mesajlarını araştırmaya başladı.

CUMA NAMAZI SAATİ

Namaz vakitleri için sayfamızın sağ alt kısmına bakın ve il seçimi yaparak namaz vaktini öğrenin.

Siz de yakınlarınızın ve sevdiklerinizin cuma gününü kutlamak için aşağıdaki mesajları onlara gönderebilirsiniz.

Yüce Rabbım, sevginizle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle. Hayırlı ve Nurlu Cumalar.

Güzellikler içinizi aydınlatsın, çehrenizden ve yüreğinizden tebessüm eksik olmasın. Rabbim sizi, sevdiği ve rahmet yağdırdığı kullarından eylesin. Hayırlı vre nurlu cumalar.

Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem.’ Diyen Hz. Muhammet Mustafa (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmeyi Yüce Allah bizlere nasip etti. Dua ve Nur ile. Hayırlı cumalar dilerim.

Selatü selaya yolladim Mevlaya, sen cümlemizin muradini ver gelecek nurlu Cuma’ya.

ÖyIe bir dua  ve niyazda bulun ki günahın tövbenin büyükIüğünden ağIasın kahrolsun. Şeytandan yaradana sığınki nefsin seni değiI; sen nefsini terbiye edesin. HayırIı CumaIar Dilerim.

Tüm din kardeşlerimin Cuma günü mübarek olsun. Allah herkese şifa  ve mutluluk versin, bu güzel gününüz gülümsemelerle bitsin inşallah.

Yüce Allah’tan bir dua gibi, Peygamber Efendimizden bir armağan gibi sevabınız bol olsun. Cumanız Mübarek Olsun.

Umutsuzluk Yok, Gün Gelir; Gül de Açar, Bülbül de Öter. Sabredin .. Hayırlı Cumalarınız Olsun.

İnsan; geçmişin hasretini çeker, geleceğin özlemcini çeker, yaşadığı anın şikayet eder. Allah bizi şikayet edenlerden değil şükredenlerden eylesin. Hayırlı ve nurlu cumalar.

Allah’ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin şefaatı üzerinize olsun. Dualarınız kabul ve makbul olsun. Cumanız mübarek olsun.

Allah’tan bir dua gibi, Peygamber Efendimizden bir armağan gibi sevabınız ve dualarınız bol olsun. Cumanız mübarek olsun.

Kim küçümseyerek üç Cuma gününü art arda terkederse, Allah onun kalbini mühürler. ( Hadis-i Şerif, Buhari, Malik, Müslim) Allah kalbimizi mühürlemesin.

Allah’ın nuruyla, ümmetini selamlayan ve rahmet duaları eden gül yüzlü Efendimizin şefaati ve merhameti üzerinize olsun. Hayırlı Cumalar.

Cuma gecesi Yasin suresini okuyanın, günahları affedilir. (İsfehani) Yasin Suresi 'nin rahmeti üzerimize olsun.

Lanetlik olan ve insanları yoldan çıkarmaya çalışan şeytandan Yüce Allah 'a sığınırım. O tüm varlıkları hükmü altında korur kollar ve sınır¬sız derecede cömerttir.

Cuma zaten mübarektir. Sizler Cuma ile mübarek olun...

Cumanızı en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim. Dualarda buluşmak dileğiyle.

Kamubulteni.com  | Ankara