En Güzel Resimli ve SMS Ramazan Ayı Mesajları-Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan

Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan Mübarek Ramazan ayı geldi. İlk teravih namazı bu akşam yatsı namazında kılınacak. İslam Alemi ise , din kardeşinin ramazan ayını kutlamak için mesajları araştırmaya başladı. İşte en güzel Ramazan ayı resimli ve SMS mesajları.

En Güzel Resimli ve SMS Ramazan Ayı Mesajları-Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan

2019 yılı Ramazan ayı yarın başlıyor.

Ramazan ayının başlayacak olması ile birlikte vatandaşlar, internet üzerinde en güzel Ramazan başlangıcı mesajları ve görselleri araştırmaya başladı. Biz de kamubulteni.com olarak , sevdiklerinize ve yakınlarınıza gönderebileceğiniz en güzel SMS ve resimli Ramazan başlangıcı mesajlarına haberimizde yer verdik.

HOŞ GELDİN YA ŞEHRİ RAMAZAN

Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan hutbesi geçtiğimiz Cuma günü hutbelerde okundu ve 6 Mayıs 2019 günü ilk sahura kalkıp orucu tutacağız. 29 gün sürecek Ramazan ayının ardından 3 günlük Ramazan Bayramı gelecek.

EN GÜZEL MESAJLAR

Bu kutlu ayda derdi kederi bir köşeye at huzurla imanla dolu mutlu bir ay yaşa. Hoş geldin Ey Şehri Ramazan.

Başlangıçlar sonuçların tecelli yeridir. Rahmet ile başlayan Ramazan ayının kurtuluş ile tecelli bulması dileklerimle. Hayırlı Ramazanlar.

Kutlu oruç ayının bereketi hanenize, hoşgörüsü gönüllerinize, sabrı ruhunuza dolsun. Hoş geldin on bir ayın sultanı Ya Şehr-i Ramazan.

Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin Mevla ’ya yöneldiği bu mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olması dileklerimle. Hoş geldin Ya Şehr-i Ramazan…

Şu mübarek şehr-i Ramazan leyle-i kadri ihate ettiği için kendisi de ömür içinde bir leyle-i kadirdir ki; muvaffak olanın ömrüne bin ömür katar. Hoş geldin on bir ayın sultanı ey şehri Ramazan.

Hoş geldin Ey Şehr-i Ramazan. Mübarek Ramazan ayı geldi sonunda, şimdi hepimiz iman yoluna.

İslam’ ın nuru kalbine dolsun, makamınız cennet, Hz. Muhammed (S.A.V.) komşunuz olsun, günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun, Ramazan-ı Şerifleriniz hayırlı olsun…

Ramazan ayı geldiği zaman cennet kapıları açılır, cehennem kapıları kapanır ve şeytanlar da zincire vurulur. Hoş geldin 11 ayın sultanı.

Hoşgeldin ey gönüllerin sultanı mübarek Ramazan.

Mübarek Ramazan ayı kalbini O ’nun yoluna koymayı ellerini daim O’nun dergâhına açmaya vesile olsun.

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelerek bizleri bereketiyle donatan Ramazan ayınız mübarek olsun. Hayırlı Ramazanlar.

Oruç ayının bereketi hanenize, hoşgörüsü gönlünüze, sabrı ruhunuza dolsun, hoş geldin on bir ayın sultanı Ya Şehr-i Ramazan.

Cenab-ı Hakk ’ın kapısına ulaştırmayacak yollara sapmaktan korumaya vesile olan mübarek Ramazan Ayını tebrik ederim.

Bu mübarek ayda dualarınız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Gönlümüze esen seher yeli gibi gelen mübarek Ramazan ayınız hayırlı olsun

Ramazan ayı sana bir muştu, kalbine teselli, ruhunu karanlık ruhların baskısından kurtarmaya vesile olsun

Ramazan ayında kalpler imanla, eller gökyüzünde duayla huzurla geçmelidir. Hoş geldin ey şehri Ramazan.