Bu karışımla silinen yerler haftalarca toz tutmuyor!

En çok zaman alan ve yorucu işlerden biri olan toz alma işlemi artık daha kolay çünkü bu karışım size zaman kazandıracak. İşte sildiğiniz yüzeyin toz tutmamasını sağlayacak o mucize temizlik spreyinin tarifini sizler için paylaşıyoruz. İşte detaylar...

Bu karışımla silinen yerler haftalarca toz tutmuyor!

Temizlediğiniz yüzey ertesi gün tekrar tozlanıyorsa bu durumda yalnız değilsiniz. Mobilyaların her gün temizlenmesi bile kısa sürede tekrar tozlanmasını engelleyemez. Bu sorunu çözmek için insanlar toz önleyici spreylere yöneliyor. Basit malzemelerle hem ekonomik hem de toz yapmayan bir sprey hazırlayabilirsiniz. Detaylar haberimizde...

kargo

HAFTALARCA TEMİZLİK DERDİNE SON TOZ TUTMAYAN MUCİZE SPREY YAPIMI

Konu temizlik söz konusu olduğunda pratik ve etkili bir temizlik çözümüne odaklanmak işleri her zaman kolaylaştırabilir. Sihirli toz önleyici spreyi yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

MALZEMELER:

1 su bardağı beyaz sirke

1 su bardağı su

1 yemek kaşığı zeytinyağı veya hindistancevizi yağı

10-15 damla lavanta, limon veya nane yağı (isteğe bağlı, hoş bir koku için)

HAZIRLIK:

Sprey şişesine 1 bardak su ve 1 bardak beyaz sirke ekleyin. Sirke doğal bir dezenfektan ve temizleyicidir. Daha sonra sprey şişesine 1 yemek kaşığı zeytinyağı veya Hindistan cevizi yağı ekleyin. Bu yağlar yüzeyde bir tabaka oluşturarak tozun yapışmasını engeller. İstenirse bir sprey şişesine 10 ila 15 damla sevdiğiniz esansiyel yağı ekleyerek hoş bir koku elde edebilirsiniz. Lavanta, limon veya nane yağı gibi doğal yağları kullanabilirsiniz.

KULLANIM:

Malzemeleri sprey şişesinde karıştırın, iyice çalkalayın. Hazırladığınız sihirli toz spreyini tozlu yüzeylere veya mobilyalara püskürtün. Solüsyonu mikrofiber bir bez veya temiz bir bezle yüzeye püskürtün ve tüm kirleri temizleyin. Toz önleme fonksiyonu sayesinde yüzey daha uzun süre temiz kalacaktır.

Bu doğal ve etkili temizleme spreyi sayesinde evinizde daha az tozla karşılaşacak ve temizlik işiniz kolaylaşacaktır. Ayrıca doğal malzemeler kullanarak kimyasallardan kaçınır ve sağlıklı bir ortam yaratırsınız. Bu mucize spreyi deneyebilirsiniz, temizlik yaparken ve tozlarla uğraşırken keyifli vakit geçirmenize yardımcı olacaktır.