Bu Fakültede Okuyanlara Burs ve İş Garantisi

Adıyaman 'a bağlı Besni İlçesi 'nde bulunan ve bu eğitim öğretim döneminde faaliyete geçecek olan Besni Mehmet Erdemoğlu Fakültesi, burs ve iş garantisi veriyor.

Bu Fakültede Okuyanlara Burs ve İş Garantisi

Burs ve iş garantili Fakülte bu yıl açılıyor.

Adıyaman 'ın Besni İlçesi 'nde yeni kurulan ve 2018-2019 eğitim öğretim yılında hizmete girecek olan Besni Mehmet Erdemoğlu Fakültesi, öğrencilere hem burs veriyor, hem de üniversiteyi bitirdikten sonra iş garantisi veriyor.

YATIRIMLAR SÜRÜYOR

Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu, bu eğitim yılında hizmete başlayacak olan Fakülte ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Merinos olarak yatırımlarını sürdürdüklerini söyleyerek, şu ifadeleri kullandı:

"Merinos A.Ş. olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yatırımlarımızı sürdürüyoruz. 2018-2019 eğitim öğretim yılı başında Besni Mehmet Erdemoğlu Fakültesi hizmete sunulacaktır.Fakültemize bu yıl için ilk planda tekstil mühendisliği ve işletme bölümünden öğrenci alımı yapılacaktır. Bu bölümlerde okuyacak öğrencilerimize burs ve iş imkanı sağlamayı düşünüyoruz. Bu kapsamda 20'ye yakın öğrencimize burs vermeyi planlıyoruz. Bunun yanı sıra işletmelerimizde staj imkanı sağlayarak, hem teorikte, hem de pratikte başarılı öğrencilerimizin bir kısmını işe alacağız."

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ İLE ÖZEL BİR PROTOKOL İMZALANDI

Söz konusu fakültenin bir an önce faaliyete başlaması, eğitim öğretimi kesintisiz şekilde vermesi için özel çaba sarfettiklerini söyleyerek açıklamasını sürdüren Erdemoğlu, Adıyaman Üniversitesi ile bir protokol imzaladıklarını söyledi.:

"Adıyaman Üniversitesi ile özel bir protokol imzaladık. Bu protokol doğrultusunda fakültemize kayıt yaptıran ilk 50 öğrenciden 25 kişiye aylık bin TL, 2'nci 25 kişiye ise aylık 500 TL burs vereceğiz"

Kamubulteni.com | Ankara