BİM 4 Ekim 2019 Aktüel Ürün Kataloğu (Telefon, Ütü, Elektrikli Süpürge, Isıtıcı)

BİM marketler 4 Ekim 2019 Cuma günü birçok üründe indirime gittiğini duyurdu. Elektrikli süpürge, ütü akıllı telefon, ısıtıcı, çaycı gibi ürünlerdeki indirimler haberimizde.

BİM 4 Ekim 2019 Aktüel Ürün Kataloğu (Telefon, Ütü, Elektrikli Süpürge, Isıtıcı)

BİM çok sayıda üründe indirime gidiyor.

Türkiye perakende mağazacılık sektörünün öncü kuruluşu BİM, 4 Ekim 2019 günü birçok üründe indrime gittiğini duyurdu. Binlerce vatandaş ise, BİM 'in her cuma yaptığı indirimlerin ne olduğunu , hangi ürünlerde indirime gidildiğini , indirimli ürün fiyatlarını araştırmaya başladı. İşte BİM 4 Ekim 2019 aktüel ürünler kataloğu.

Kataloğun ilk sayfasına baktığımızda Meizu Note 8 64 GB telefonun 1149 TL 'den satışa sunulduğuna yer verildi. Tefal marka  Buhar Kazanlı ütü de 599 TL 'den satışa sunuluyor. Bulaırn yanı sıra Kumtel marka elektrikli fanlı ısıtıcı ve ızgaralı ısıtıcı 59-49 TL ye satılıyor. Arnica Cyclone marka elektrikli süpürge ise 349 TL 'den satışa sunuluyor. 

Aktüel kataloğun ikinci sayfasına baktığımızda ise Kütahya porselen 48 parça yaldız fileli ve Röfyefli yemek setinin 329 TL 'den satışa sunulduğu görüldü. Çatal bıçak seti, tencere seti, granit efektli tencere seti, desenli çaydanlık, ayaklı su bardağı, çay makinesi ve diğer indirimler şu şekilde;

KAMUBULTENİ.COM   | ANKARA