Bakanlık az önce duyurdu! Tam 9 gün boyunca ücretsiz olacak!

Dokuz günlük Ramazan Bayramı tatiline ilişkin ayrıntılar merak konusu olmaya devam ederken, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, geçtiğimiz gün dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Bakanlık az önce duyurdu! Tam 9 gün boyunca ücretsiz olacak!

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala halka son dakika duyurusu geldi. Dokuz günlük Ramazan Bayramı tatiline ilişkin ayrıntılar merak konusu olmaya devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu ise konuya ilişkin bir açıklama yaptı.

Bakanlık az önce duyurdu! Tam 9 gün boyunca ücretsiz olacak!

Bakan Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan ayının sonlarına gelindiği ve insanların bayram tatiline girmeye başladıklarını söyledi. Bakan Uraloğlu, konuşmasının devamında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararına göre Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından işletilen köprü ve otoyolların Cumartesi sabahından başlayarak bayramının sonuna kadar 9 gün süreyle ücretsiz olacağını açıkladı.

Bakan Uraloğlu, açıklamasında ayrıca “Yasadışı ulaşım yapan, seyahat izni almadan faaliyet gösteren, yasa dışı yerlerde yolcu alıp bırakan, fahiş fiyatla otobüs bileti satan firmalara idari para cezası uygulayacağız." ifadelerini kullandı.