Ayçiçek yağında büyük indirim başladı! 2-3-5 litresinde stok yaptıran fiyat listesi!

Son yapılan zamlardan ayçiçek yağı da etkilenirken yükselen fiyatlar mutfakta satın almayı zorlaştırdı. Ancak, Ramazan ayına sayılı günler kala beklenmedik bir gelişmenin yaşandığı görüldü ve ayçiçek yağı fiyatında büyük indirimler market raflarında fırtına gibi esmeye başladı. Uzmanlar ayçiçek yağı fiyatının düşmeye devam edeceğine inanıyor. Bu nedenle vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için bu indirimden geç kalmadan yararlanmaları gerekiyor.

Ayçiçek yağında büyük indirim başladı! 2-3-5 litresinde stok yaptıran fiyat listesi!

En pahalı ürünlerden birisi haline gelen ayçiçek yağı, indirim listelerinde de popüler bir ürün. Bu indirimler sayesinde tüketiciler uzun süredir bekledikleri ürünleri daha ucuz fiyata satın alabiliyorlar.

A101'in indirim listesindeki ayçiçek yağı cazip fiyatlarla tüketicilerin beğenisine sunuluyor. 5 litre ayçiçek yağının fiyatı 61 TL'ye düştü ve tüketici memnun oldu. Bu indirim fırsatını kaçırmak istemiyorsanız A101'in online web sitesini veya mağazasını ziyaret ederek stoklardan yararlanın.

A101 indirim listesinde yer alan ürünlerden bazıları ve indirimli fiyatları şöyle:

Ayçiçek yağında büyük indirim

Dore ayçiçek yağı 3 litre: 99,90 TL

Torku ayçiçek yağı 4,5 litre: 61,25 TL

Ayçiçek yağında büyük indirim

Biryağ ayçiçek yağı 4,5 litre: 71,25 TL

Abalı ayçiçek yağı 4 litre: 139 TL

Komili ayçiçek yağı pet 4 litre: 119,90 TL

Vera ayçiçek yağı 2 litre: 87,50 TL

Ayçiçek yağında büyük indirim

Bu indirimli fiyatlar tüketicilerin temel ihtiyaçlarını bütçelerini aşmadan karşılamalarına olanak tanıyor. Ancak indirimden yararlanmak istiyorsanız stoklardaki düşüş nedeniyle hızlı hareket etmeniz gerekecek.

Ayçiçek yağında büyük indirim