Acun Ilıcalı'dan Dikkat Çeken Erdoğan Açıklaması

Önceki akşam bir televizyon programına konuk olan Acun Ilıcalı , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında dikkat çeken açıklamada bulundu.

Acun Ilıcalı'dan Dikkat Çeken Erdoğan Açıklaması

Son dönemlerde medyada yaptığı işlerle adından çokça söz ettiren ve kanalıreyting rekorları kıran Acun Ilıcalı, önceki akşam bir televizyon programına konuk oldu.

Televizyon programında Ilıcalı, kendisine yöneltilen "Recep Tayyip Erdoğan'a yakın olmanın ya da görünmenin avantajını gördünüz mü?" sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.

BİR AVANTAJINI GÖREMEDİM

Acun Ilıcalı canlı yayında, söz konusus soruya şu şekilde yanıt verdi:

"Cumhurbaşkanımıza yakın olmanın dezavantajını gördüm ama avantajını gördünüz mü sorusuna gelecek olursak, görmedim. Ama bunu avantaj ya da dezavantaj olsun diye yapmadım. Benim Cumhurbaşkanımıza karşı olan duygularım insani duygular ve ben bu insani duyguların içine veya dostluklarımın içine bir çıkarımı sokmadım. Zaten bu konuyla ilgili dikkatli değerlendirirsek. Cumhurbaşkanımızı gerçekten çok severim. Çok taktir ediyorum. Baktığımız zaman Cumhurbaşkanımızı seviyor olmanın bana kazandırdığı bir şey var mı desek, ben bir şey bulamıyorum." ifadelerini kullandı.

RTÜK'TEN EN ÇOK  CEZA ALANLARDANIZ

Acun Ilıcalı sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"TRT ile iş yapmıyorum. Hiçbir şekilde avantaj elde etiğim bir şey hatırlamıyorum. RTÜK'ten desek en çok ceza alanlardan biriyiz. Baktığınız zaman bir avantaj değil. Dez avantaj diyorsanız ülkemizde bir gerilim var. Bu konuda eleştiriler de duyuyorum. Ama burada şu çizgiyi ayırmak istiyorum. Ben hayatımın hiçbir döneminde AK Partiliyim demedim. Oyunu kime verdiniz dediklerinizde ise bunu açık yüreklilikle söyledim. Bu ikisini birbirinden ayırmamız lazım. Kariyeri yüksek seviyelerde olup bu konuda açık yüreklilik ile konuşan nadir insanlardan biri olduğumu düşünüyorum. Ben kariyerinin sıkıntılı günlerini yaşayışta Cumhurbaşkanımıza yakın görüneyim diyen insanlardan olmadım. Ben kendi işimde başarı sağladıktan sonra Cumhurbaşkanımızla ilgili olan duygularımı paylaşmış biriyim. Siyasi duruşum asla yok. Benimkisi insani bir ilişki. İnsani bir taktir bununda her zaman arkasındayım."

Kamubulteni.com  | Ankara