Magnum Maserati Çekilişi 2019 Son Başvuru ve Çekiliş Tarihi (Maserati Fiyatı Ne Kadar?)

Magnum 2019 yılı Maserati çekilişi için geri sayım sona eriyor. İşte Magnum Maserati çekilişi 2019 yılı son katılım tarihi, çekilişin yapılacağı tarih, kuranın adresi ve Maserati marka aracın fiyatı.

Magnum Maserati Çekilişi 2019 Son Başvuru ve Çekiliş Tarihi (Maserati Fiyatı Ne Kadar?)

Magnum Maserati kampanyası.

Her yıl çekilişle lüks araç veren Magnum , geçtiğimiz yıl Porsche Cayman vermişti. Bu yıl ödülü biraz daha büyüten Magnum 2 Maserati verecek. Masrati kampanyası için süreç devam ederken kampanyaya başvuru yapanlar çekilişin ne zaman ve nerede olacağını , sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırırken , elindeki şifreleri henüz göndermeyenler ise şifreleri nasıl gönderebileceklerini , şifre gönderme işlemi için son tarihin ne zaman olduğunu araştırmaya başladı. İşte Magnum MAserati kampanyası hakkında bilgi.

2 ÇEKİLİŞ HAKKI OLAN ÜRÜNLER

Magnum (Magnum Classic, Badem, Beyaz, Antep Fıstık, Double Çikolata, Double Karadut&Böğürtlen, Double Bal Badem, Dark, Cherry Cherry, Yakut

1 ÇEKİLİŞ HAKKI OLAN ÜRÜNLER

 Magnum Mini Classic-Badem-Beyaz, Mini Classic-Antep Fıstık-Fındık, Mini Classic, Mini Badem, Mini Double Karadut&Böğürtlen-Çikolata-Karamel, Mini Double Bal Badem-Karadut&Böğürtlen, Mini Kış Serisi Tahin&Classic, Mini Dark, Mini Cherry Cherry&Badem, Mini Beyaz, Mini Yakut& Beyaz, Mini Salep

KISA MESAJ İLE BAŞVURU

Tüm operatörlerden magnum şifresini, ad, soyad ve adres bilgileri ile birlikte kelime aralarında birer boşluk bırakarak 2992 kısa mesaj servis numarasına kısa mesaj  göndererek başvuru yapabilirsiniz.

MASERATİ FİYATI NE KADAR?

Magnum resmi sayfasından yapılan açıklamada Maserati Ghibli Diesel 275hp 2018 Model Otomobilin piyasa değerinin 1 milyon 244 bin 933 lira olduğu bildirildi. 

ÇEKİLİŞ TARİHİ

Çekiliş, 14 Ekim 2019 tarihinde saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. (U2 Tanıtım) Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresinde olacak. Dileyen vatandaşlar çekilişe katılabilir.

Kazananlar 19 Ekim günü yayınlanacak. Çekiliş sonucu geldiği anda bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMPANYA SON KATILIM TARİHİ

Magnum şifrenizi 30 Eylül 2019 tarihine kadar göndermeniz gerekmektedir. 

ÖNEMLİ UYARI

Şifrenin yazılı olduğu çubuğu ya da kabı atmayınız. Kazanmanız durumunda şifre çubuğu ya da kabı istenecek. Olmayanlar arabayı alamaz.

KAÇ ÇEKİLİŞ HAKKINIZ VAR?

Siz de aşağıdaki yorum kısmından kaç çekiliş hakkınız olduğunu yazarak , çekilişe katılan diğer vatandaşlarla sohbet edebilirsiniz.