2018'de 60 KPSS ile 4 Bin Yeni ASDEP Personeli Alınacak

Aile Bakanlığı bünyesine ASDEP personeli olarak 4 bin adet yeni memur alımı yapılacak. Geçtiğimiz Mayıs ayında gelen açıklamanın üzerinden aylar geçti ama ilan hala yayımlanmadı. Peki alımlar ne zaman olacak?

2018'de 60 KPSS ile 4 Bin Yeni ASDEP Personeli Alınacak

24 Haziran seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ve dönemin Aile Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, art arda yaptıkları açıklamalarda, 3 bin  ASDEP personeli alımı yaptıklarını, bu yıl da 4 bin personel alımı daha yapacaklarını söylemişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan söz konusu personel alımı ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

"Programla, hizmetlerin tüm ihtiyaç grupları için ulaşılabilir olması, sosyal hizmete ihtiyacı olan bireylerin öncelikle yaşadıkları ortamda kendilerine yeterli hale gelmesi, sosyal hizmet ve yardıma ihtiyaç duyan aileye yerinde, etkili ve yaygın bir hizmet sağlanacaktır. Şu ana kadar 3.000 ASDEP personeli istihdam edilmiştir. Önümüzdeki dönemde 4.000 personelin daha istihdam edilmesi, mevzuat altyapısının ve belli bir aşamaya gelinen bilgi işlem altyapısının tamamlanmasıyla Programın ülke çapında etkin bir şekilde uygulanması sağlanacaktır."

Erdoğan 'ın bu açıklaması, ASDEP personeli alımlarını bekleyenleri oldukça sevindirmişti. Ancak bu açıklamanın üzerinden yaklaşık 5 ay geçti ama ilan ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi. 

KPSS DE YAPILDI

Lisans mezunları için KPSS yapıldı ve sonuçları da açıklandı. Sınav sonuçlarının da açıklanmasının ardından artık ASDEP personel alımlarının bir an önce duyrulması gerekiyor. ASDEP personel alımlarında KPSS taban puanı 60 'tır.

ASDEP İLANINI BEKLEYEN ADAYLAR KAMUBULTENİ.COM 'DA

ASDEP personel alım ilanlarını bekleyen adaylar, Kamubultenic.om 'da toplanıyor. Siz de mobil uygulamamızı indirin ve ilan geldiği anda bildirim alarak haberdar olun.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER