19 Temmuz 2019 BİM Aktüel Ürünler Kataloğu

BİM marketler, 19 Temmuz 2019 Cuma günü onlarca üründe indirime gideceğini açıkladı. Yayımlanan aktüel ürünler kataloğu, indirime giren ürünler ve diğer detaylar yazımızda.

19 Temmuz 2019 BİM Aktüel Ürünler Kataloğu

BİM 19 Ağustos Cuma indirimleri.

Türkiye perakende satış sektörünün öncü kuruluşlarından olan , Türkiye genelinde binlerce şubesi bulunan BİM marketler, her haftanın Cuma günü birçok üründe indirime gidiyor. 

Her Cuma indirimli gün düzenleyen BİM marketler, 19 Temmuz 2019 Cuma günü de birçok üründe indirime gideceğini duyurdu. BİM 'in Türkiye genelindeki tüm şubelerinde geçerli olacak indirimler için aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Biz de kamubulteni.com olarak bu haberimizde aktüel ürünler kataloğuna yazımızda yer verdik. 

İşte BİM marketlerin 19 Temmuz 2019 indirimli ürünleri...

Aktüel ürünler katalounun ilk sayfasına baktığımızda Samsung J4 Plus marka akıllı cep telefonunun 999 TL 'ye satışa sunulduğu görülüyor. Dijitsu marka mini buzdolabı 549 TL 'den satışa sunulurken Çay makinesi, çift bıçaklı doğrayıcı, Kumtel mini fırın, tava, sofra bezi, murfak ürünleri, tabak, sac gibi ürünlerde yapılan indirimler şu şekilde;

Aktüel ürünler kataloğunun ikinci sayfasında ise ucuza Drone satışa sunuluyor. Smart marka Drone 189 TL 'den satışa sunulurken Gölgeli salıncak 229 TL 'den satılıyor. Çocuk bisikleti, katlanır sandalye, paten, elektrikli sinek öldürücü, kampçı masası, terlik ve diğer ürünlerdeki indirimler şu şekilde;

Aktüel ürünler kataloğunun son sayfasında ise Keysmart marka Derin Dondurucu satışa sunuluyor.  Satış fiyatı 1399 TL olarak açıklandı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA