YDS Başvuru Kılavuzu Yayımlandı ve Başvurular Başladı (Başvuru Ücreti Ne Kadar)

2019 yılı Yabancı Dil Sınavı başvuru kılavuzu yayımlandı ve başvurular alınmaya başladı. İşte ÖSYM duyurusu ve YDS başvuru kılavuzu.

YDS Başvuru Kılavuzu Yayımlandı ve Başvurular Başladı (Başvuru Ücreti Ne Kadar)

Son dakika: YDS başvuru kılavuzu yayımlandı.

ÖSYM Başkanlığı tarafından bir son dakika duyurusu yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Yabancı Dil Sınavı Başvuru kılavuzuna yer verildi.

İşte ÖSYM duyurusu:

2019-YDS/3 Başvurularının Alınması

2019 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2019-YDS/3), 01 Aralık 2019 tarihinde uygulanacaktır.

Sınava başvurular, 09-16 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak saat 10:00'dan itibaren ÖSYM'nin  https://ais.osym.gov.tr adresinden yapabileceklerdir.

Sınava ilişkin ayrıntılı bilgi 2019-YDS Kılavuzunda yer almaktadır. Adaylar Kılavuza aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir. Sınava başvuracak adayların Kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Başvuru Kılavuzu

BAŞVURU BAŞLADI

YDS başvuruları ais.osym.gov.tr adresi üzerinden alınmaya başladı. Başvurusunu yapanlar , 120 TL olan başvuru ücretini aşağıdaki anlaşmalı bankalara yatıracak.

Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı; Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; İNG Bank’ın tüm şubeleri, internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Vakıf Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve ATM (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/)