2018 YDS Soru ve Cevapları Erişime Açıldı

ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında, 2018 yılı Sonbahar Dönemi YDS sınav soru ve cevaplarının erişime açıldığına yer verildi.

2018 YDS Soru ve Cevapları Erişime Açıldı

Ölçme Seçm ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından bir son dakika açıklaması geldi.

ÖSYM resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan duyuruda geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen Sonbahar dönemi Yabancı Dil Sınavı soru ve cevaplarının erişime açıldığına yer verildi.

Söz konusu açıklamada şu ifadelere yer verildi:

2018-YDS Sonbahar Dönemi Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı

9 Eylül 2018 tarihinde uygulanan 2018 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2018-YDS Sonbahar Dönemi) Temel Soru Kitapçıklarına, sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 11 Eylül 2018 tarihinde saat 10.00’dan itibaren erişilebilir. Sınava başvuran adaylar, 10 gün süreyle ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile soruların tamamına ulaşabilir. Sorular, Temel Soru Kitapçığı dizilimindedir.

SORU VE CEVAPLARIN YÜZDE 10 'LUK KISMI ERİŞİME AÇILDI

ÖSYM 'den yapılan açıklamanın devamında 2018-YDS Sonbahar Dönemi Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarlarının % 10 'luk kısmının erişime açıldığına yer verildi.

Merkezimiz tarafından yapılan sınavlarda okuyucu yardımı alan görme engelli adaylara; şekil, grafik,tablo, resim gibi görsel verilerin yer aldığı sorular ile karmaşık ifade içeren sorular sorulmamaktadır.

2018-Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı Sonbahar Dönemi Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları için Tıklayın

MEMUR-PERSONEL, ASKER VE POLİS ALIM İLANLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara