2018 YDS Sınav Giriş Belgeleri Yayımlandı

ÖSYM 'den son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada 2018 Sonbahar dönemi YDS sınav giriş belgelerinin erişime açıldığına yer verildi.

2018 YDS Sınav Giriş Belgeleri Yayımlandı

ÖSYM Başkanlığı tarafından bir son dakika açıklaması geldi.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında Yabancı Dil  Sınav Giriş belgelerinin erişime açıldığına yer verildi. 2018 Sonbahar dönemi sınavı için adaylar 9 Eylül tarihinde sınava alınacak.

ÖSYM 'den yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2018-YDS Sonbahar Dönemi) Sınava Giriş Belgeleri Açıklandı

09 Eylül 2018 tarihinde uygulanacak olan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2018-YDS Sonbahar Dönemi) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesine ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 29 Ağustos 2018 tarihinde saat 14.00’den itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

DİKKAT!

2018-YDS Sonbahar Dönemi için adaylar Slotbar saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA

YDS sınav giriş belgenizi sorgulamak için ais.osym.gov.tr adresine gidin .Bu adreste YDS sınav giriş belgesi yazan kısma tıklayın ve T.C. ile ÖSYM şifrenizi girin ve sınav giriş belgesinin çıktısını alın.

Sıanva girecek olan adaylar, sınav giriş belgesinin çıktısı ve kimlikleri ile sınava alınacak

Memur alımı, kamu personel alımı, YDS, KPSS haberlerinden, son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, ilanlardan haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

Kamubulteni.com | Ankara