MSB Uzman Erbaş ve Onbaşı Alımı İçin Son Dakika Bilgisi 2019

Milli Savunma Bakanlığı'nın, 2019 yılı son uzman erbaş alımı için geçtiğimiz ay ilan bekleniyordu. Ancak edinilen son dakika bilgilerine göre ilan ertelendi. İşte detaylar ve MSB uzman erbaş alımında son dakika bilgileri.

MSB Uzman Erbaş ve Onbaşı Alımı İçin Son Dakika Bilgisi 2019

KKK uzman erbaş alımı ertelendi.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından Ekim ayı içinde yapılması beklenen uzman erbaş alımı ertelendi. En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılması beklenen alım ile ilgili son bilgiler haberimizde.

EKİM AYINDA İLAN BEKLENİYORDU

Daha önce alınan bilgilere göre Ekim ayında uzman erbaş alımı için ilana çıkılacağı bildirilmişti. On binlerce aday Ekim ayında ilanın yayımlanmasını beklerken MSB, subay ve astsubay alımlarını öne aldı.

YENİ ASKERLİK SİSTEMİNE GEÇİLDİ

TSK, geçtiğimiz aylarda yeni askerlik sistemine geçti. Yeni askerlik sistemine geçilmesinin ardından ilk celp dönemi de Ekim ayında adayların eğitim birliklerine katılması ile gerçekleşti.  Kasım ayının ilk günlerinde ise ikinci grup adaylar eğitim birliklerine katıldı. 

Bu iki grupta çok sayıda aday uzman erbaş ve uzman onbaşı olarak askerliğine başladı. 

Uzman erbaş alımını bekleyenler bu sayfada  >> TIKLA KATIL

SUBAY ASTSUBAY ALIMLARI ERKENE ALINDI

TSK bünyesinde şu sıralar subay ve astsubay eksikliği var. Bu nedenle uzman erbaş alımı ertelenerek, her yıl Kasım-Aralık aylarında alınan subay astsubay başvuruları erkene alındı.

Subay astsubay alımı başvurularının erkene alınması nedeniyle uzman erbaş alımı ve uzman onbaşı alımı ertelendi. Alımın ertelenmesi sonrası net bir tarih belirtilmedi. 

Ancak 2019 yılı sona ermeden ilan yayımlanmasının planlandığı belirtildi.

UZMAN ERBAŞ ALIMI İLANI GELDİĞİNDE İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANZ UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN