KPSS'ye Girmeyenler de Başvuru Yapabilir-MSB ve İçişleri'ne 35 Bin Personel-Asker Alımı

KPSS'ye girmeyenler de başvuru yapabilir. Sözleşmeli er alımı, uzman jandarma alımı için başvuru süreci devam ediyor.Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Jandarma Personel Alıyor. Kahraman ordumuza 35 bin Sözleşmeli Er, Uzman Erbaş Alımı Yapılacak. Başvurular MSB.gov.tr ve Jandarma.gov.tr adresleri üzerinden gerçekleşiyor. Alımlara dair detaylar ve daha fazlası kamu bülteni haber sitesinde. İşte alıma dair detaylar.

KPSS'ye Girmeyenler de Başvuru Yapabilir-MSB ve İçişleri'ne 35 Bin Personel-Asker Alımı

Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Jandarma Personel Alıyor! Kahraman Ordumuza 35 Bin Yeni Sözleşmeli Er, Uzman Erbaş Alımı Yapılacak

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın sözleşmeli er alımı ve İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı'nın uzman erbaş alımı için başvuru işlemleri devam ediyor. MSB ve İçişleri Bakanlığı'nın personel alımı duyuruları geçtiğimiz günlerde art arda gelmişti.

YENİ DUYURULARI VE HABERLERİ KAÇIRMAK İSTEMİYORSAN TIKLA VE ÜCRETSİZ İNDİR!

Bilindiği gibi Süleyman Soylu, Jandarma Genel Komutanlığı'na 27 bin personel alımı yapılacağını açıklamış, 2019 yılı jandarma personel alımı duyuruları da bu açıklamadan kısa süre sonra peş peşe gelmişti. Geçtiğimiz günlerde astsubay alımı ile ilgili ön başvuru sürecinin sona ermesinin ardından İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı tarafından uzman erbaş alımı duyurusu yayımlandı. Jandarma tarafından yayımlanan personel alımı duyurusunda, KPSS'ye girmeyen adayların da başvuru yapabileceğine yer verilirken, başvuru yapacak adayların en az lise ve dengi okullardan mezun olması gerektiği, ön başvuru işlemlerini tamamlamadan önce başvuru genel ve özel şartlarını dikkatle incelemesi gerektiği vurgulandı.

Jandarma Uzman Erbaş alımı başvuruları İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı'nın Personel Temin sayfası üzerinden e-Devlet şifreleriyle yapılabiliyor. MSB Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er Alacak Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın en az ilkokul mezunu sözleşmeli er alımı duyurusu da 20 Şubat 2019 tarihinde MSB'nin Personel Temin sayfasından yayımlanmıştı, ilgili duyuruda başvuruların Personel Temin sayfası üzerinden yapılacağı, başvuru yapmak isteyen vatandaşların öncelikle başvuru kılavuzunu dikkatle incelemesi gerektiği belirtildi. Detaylar www.msb.gov.tr adresinden öğrenilebiliyor.

YENİ PERSONEL ALIMI DUYURULARINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN TIKLA VE TAKİP ET.

Ve kamubulteni.com mobil uygulamasını indir >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA