Jandarma Asayiş ve Komando Uzman Erbaş Alımı Açıklaması

Jandarma Genel Komutanlığı ile bir görüşme yaptık ve 2019-1 uzman erbaş alımı ile ilgili merak edilen soruları sorduk. İşte jandarma alımı hakkında son bilgiler.

Jandarma Asayiş ve Komando Uzman Erbaş Alımı Açıklaması

Jandarma uzman erbaş alımı hakkında açıklama.

Jandarma Genel Komutanlığı, daha önce yaptığı açıklamasını yineledi ve 2019-1 'de kontenjana giremeyen tüm adayların seçim aşamasına çağrılacağını söyledi. 

ADAYLAR YOĞUN ŞEKİLDE SORU GÖNDERDİ

Kamubulteni.com takipçileri , yoğun şekilde bize mesaj yolladı ve uzman erbaş alımında 3. grup adayların çağrılıp çağrılmayacağını, kontenjana girmeyen herkesin çağrılıp çağrılmayacağını sordu. Biz de adayların kafasındaki sor işaretlerini gidermek için Jandarma Genel Komutanlığı 'ndan bilgi aldık.

TÜM ADAYLARI ÇAĞIRACAĞIZ DEDİLER AMA YİNE HERKES ÇAĞRILMADI

Geçtiğimiz hafta yapılan açıklamada , 22 bin sayısının tamamlanamaması nedeniyle kontenjana girmeyen adayların mülakatlara alınacağına yer verildi. Açıklamada kontenjana girmeyen herkesin çağrılacağı ifade edildi. 

Açıklamadan bir gün sonra kontenjana giremeyenler için mülakat tarihleri açıklandı. Ama binlerce aday yine çağrılmadı. 

Jandarma tarafından yapılan açıklamada, kontenjana giremeyen aday sayısının çok olması nedeniyle Temmuz ayında bir grup, devam eden aylarda ise diğer grubun çağrılmasının planlandığı belirtildi. 

Temmuz 'un ilk günlerinde başlayacak mülakatlar, Temmuz sonunda bitecek. Temmuz 'da mülakatların sona ermesinin ardından kalan adaylar için duyuru gelecek ve adaylar Ağustos-Eylül aylarında mülakatlara alınacak.

YA SAYI TAMAMLANIRSA

Adaylar  asayiş ve komando uzman erbaş olarak, 22 bin sayısı tamamlanırsa  Ağustos ve Eylül 'de mülakat çağrısı olmayacağı iddialarını da bize sordu. Jandarma ile yaptığımız görüşmede , , mülakat sonuçlarına göre kazananların planlamasının yapıldığı ve tüm adaylar mülakata alındıktan sonra sayının tamamlanmasının planlandığı belirtildi. 

UZMAN ERBAŞ ADAYLARI BU SAYFADA

Uzman erbaş adayları ile bilgi alış verişi için TIKLA

JANDARMA ALIMINDAN BİLDİRİMLE İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ KAMUBULTENİ MOBİL UYGULAMASINI AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN