D.K.K.'lığına Lise, Önlisans, Lisans Mezunlarından Uzman Çavuş Alımı Başvuruları Devam Ediyor

Milli Savunma Bakanlığı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na lise, önlisans, lisans mezunlarından uzman çavuş alımı için başvuru işlemleri Personel Temin sayfası üzerinden e-Devlet şifreleriyle devam ediyor.

D.K.K.'lığına Lise, Önlisans, Lisans Mezunlarından Uzman Çavuş Alımı Başvuruları Devam Ediyor

D.K.K.'lığına Lise, Önlisans, Lisans Mezunlarından Uzman Çavuş Alımı Başvuruları Devam Ediyor

Milli Savunma Bakanlığı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na lise (Ortaöğretim) , önlisans, lisans mezunlarından uzman çavuş alımı için başvuru işlemleri Personel Temin sayfası üzerinden e-Devlet şifreleriyle devam ediyor.

MSB UZMAN ÇAVUŞ ALIMINA BAŞVURULAR 2 AĞUSTOS'A KADAR DEVAM EDECEK

Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Personel Temin Dairesi tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan resmi duyuruda, lise, önlisans ve lisans mezunlarından uzman çavuş alımı yapılacağı, ilgili alımlara başvuru yapacak adayların branşlara göre belirlenen mezuniyet şartlarının yanı sıra başvuru genel ve özel şartlarını dikkatle incelemesi gerektiği belirtilmişti. Uzman çavuş alımı başvuru işlemleri Personel Temin sayfası üzerinden e-Devlet şifreleriyle 2 Ağustos 2019 tarihine kadar yapılabilecek.

ADAYLAR TÜM DETAYLARI MSB'NİN RESMİ SAYFASINDAN TAKİP EDEBİLECEK

İlgili alıma dair tüm detaylar MSB'nin resmi sayfasından öğrenilebileceği gibi, başvuru sonuçları ve daha sonraki sürece dair bilgilendirmede Personel Temin sayfası üzerinden adaylara iletilecek.

UZMAN ÇAVUŞ ALIMINDAKİ KPSS ŞARTINA DİKKAT

Adaylara ayrıca posta ile bilgilendirme yapılmayacak. KPSS şartına ilişkin MSB'nin resmi sayfasından yapılan bilgilendirmede, "OSYM tarafından yapılan ve halen geçerli olan son iki yıl KPSSP3 (lisans), 2018 yılı KPSSP93 (ön lisans) ve 2018 yılı KPSSP94 (lise) puan türü sınav sonuçlarına göre adaylar müracaat edebilecektir. Adaylar; halen geçerli KPSS sonuç belgesi çıktısını sınav aşamalarında yanlarında getireceklerdir. (Dz.K.K.lığında halen Sözleşmeli Erbaş ve Er olarak görev yapan adaylar için KPSS şartı aranmayacak, yazılı sınava tabi tutulacak, müracaatlarını Deniz Kuvvetleri Komutanlığına yapacaklardır.)" denildi.

DİĞER ADAYLARLA İLETİŞİME GEÇ, SON DAKİKA HABERLERİNİ KAÇIRMA!

Diğer kamu personeli alımlarını takip etmek, son duyuruları kaçırmamak, diğer kadın-erkek adaylarla iletişime geçerek bilgi alışverişinde bulunmak için tıkla ve katıl.