İŞKUR'dan 7 Şehre Sınavsız 3692 Personel Alımı

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası TYP ilanları kısmından yeni ilanlar geldi. Yayımlanan ilanlarda 7 şehre sınavsız 3 bin 692 personel alımı yapılacağına yer verildi. İşte ilanlar.

İŞKUR'dan 7 Şehre Sınavsız 3692 Personel Alımı

İŞKUR 'da yeni ilanlar bugün geldi. 3692 personel alınacak.

Türkiye İş Kurumu TYP ilanları kısmında yayımlanan ilanlarda , mezuniyet ve sınav şartı olmadan kamu kurumları bünyesine geçici personel alımı yapılacağına yer verildi. İl Emniyet, İl Sağlık Müdürlüğü, İl ve İlçe Müftülükleri, Belediyeler, İl Spor Müdürlükleri, Valilik, Üniversiteler ve diğer kamu kurumları bünyesinde 7 şehir ile  bu şehirlerin ilçelerinde istihdam etmek üzere bugün yayımlanan ilanlar kamubulteni.com 'da. 

ALIM YAPILAN ŞEHİRLER

Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında yapılan personel alımında adaylar  Burdur, Aydın, Muğla, Trabzon,, Bingöl, Çankırı ve Van ile bu illerin ilçelerinde bulunan kamu kurumlarında çalıştırılacak.

İŞTE İLANLAR

BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR 'da yayımlanan TYP ilanlarına başvuru yapmak için adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir.

  • Türkiye İş Kurumu 'na kayıtlı ve işsiz olmak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • Emekli ve malul aylığı almıyor olmak,
  • Açıköğretim ve açık lise öğrencileri haricinde  öğrenci olmaması.

MAAŞ VE DİĞER HAKLAR

TYP kapsamında yapılan personel alımında geçici olarak istihdam edilen personellere , çalışma süresi boyunca asgari ücret tutarında maaş ödemesi yapılmaktadır. Maaşın yanı sıra işçilerin çalışma süresi boyunca sigorta giderleri devlet tarafından karşılanır.

BAŞVURU ŞEKLİ

İŞKUR 'da yayımlanan ilanlara başvurular yine İŞKUR aracılığıyla yapılmaktadır. Başvuru yapmak için aşağıdaki adımları izleyerek başvurunuzu yapın.

Aşağıdaki linke tıklayın.

https://esube.iskur.gov.tr/

Açılan sayfada iş arayan kısmından TC kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra aşağıdaki adımları takip edin ve TYP başvuru sayfasına gidin.

Başvurunuzu bu sayfadan yapın.

TÜM KAMU VE İŞ İLANLARINDAN, PERSONEL ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN