İçişleri ve Belediyelere Sınavsız Personel Alımı-İŞKUR'dan

Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yayımlanan ilanlarda mezuniyet ve sınav şartı olmadan Belediyeler ile İçişleri Bakanlığı bünyesine geçici personel alımı yapılacağına yer verildi. İşte ilan detayları.

İçişleri ve Belediyelere Sınavsız Personel Alımı-İŞKUR'dan

Belediyelere ve İçişleri Bakanlığı 'na sınavsız personel alımı.

İŞKUR Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında yayımlanan ilanlarda en az okur yazar olan adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. Kamu kurumlarına geçici olarak yapılan personel alımında adaylara çalıştıkları süre boyhunca asgari ücret verilecek ve sigorta giderleri devlet tarafından karşılanacak.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI 'NA YAPILAN ALIM

İŞKUR TYP kısmından yayımlanan ilanda İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğüne bağlı olan İstanbul İl Göç Müdürlüğü bünyeine 40 adet yeni personel alımı yapılacağına yer verildi. 

277254 TYP numaralı ilan şu şekilde;

Son başvuru: 19 Mart 2019

KİLİS BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Kilis Belediyesine yapılan alımda çevre temizliğinde çalıştırılacak 300 personel alımı yapılacağına yer verildi. 276917 TYP numaralı alımda başvuru detayları şu şekilde;

Son başvuru: 17 M art 2019.

DİĞER İLANLAR

BAŞVURU ŞARTLARI VE ŞEKLİ

TYP başvurusu İŞKUR üzerinden alınmaktadır. Mezuniyet ve sınav şartı olmadan yapılan personel alımında adayların 18 yaşını geçmiş olması, emeklilik ve malulluk maaşı almıyor olması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve AÖF haricinde öğrenci olmaması şartı var. Öte yandan adayların başvuru yapacağı yerde ikamet ediyor olması gerekmektedir.

İlana başvurular aşağıdaki bağlantı adresi üzerinden yapılacaktır. 

TYP sayfası için TIKLAYIN

Açılan sayfada İş Arayan kısmından giriş yapın ve aşağıdaki resimde görülen adımları takip ederek TYP ilanları sayfalarına gidin.

TÜM KAMU VE ÖZEL SEKTÖR İŞ İLANLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN