Yılbaşı Mesaisinden Dönen Polis Memuru Kalp Krizi Geçirdi

Önceki akşam yılbaşı mesaisi bittikten sonra evine gelen 47 yaşındaki polis memuru, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Yılbaşı Mesaisinden Dönen Polis Memuru Kalp Krizi Geçirdi

Son dakika haberi: Tekirdağ Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapmakta olan 27 yıllık polis memuru 47 yaşındaki Semih Yıldırım, evinde kalp krizi geçirdi ve hayatını kaybetti.

Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesine bağlı Yenimahalle Polis Merkezi 'nde görev yapmakta olan ve 47 yaşında olduğu öğrenilen polis memuru Semih Yıldırım, sabah saatlerinde, gece mesaisini tamamlayıp, Yeni Mahallesi Zakkum Sokak 'ta bulunan evine geldi. Evli ve 2 kız çocuğu babası olduğu öğrenilen Yıldırım, aniden fenalaştı.

Eşi, hemen sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine kısa süre içinde eve gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptı ve Semih Yıldırım' ın kalp krizi geçirdiğini belirledi. Ambulansla Saray Devlet Hastanesi' ne kaldırılan Yıldırım hemen tedavi altına alındı. Doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşama tutunamayan polis memuru, hayatını kaybetti. Hastaneye gelerek eşinin ölüm haberini alan Emine Yıldırım sinir krizi geçirdi. Acılı eş acil serviste tedavi altına alındı.

Polis memuru Semih Yıldırım 'ın ölümü, polis teşkilatında büyük üzüntüye neden olurken, acı haberi alan yakınları ile meslektaşları hastaneye akın etti.

Kamubulteni.com  | Ankara