Yağmur-Kar-Dolu: Meteoroloji Bu Şehirleri Uyardı (27 Kasım 2019 Hava Durumu)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada birçok şehir için yağmur, dolu ve kar yağışı uyarısı yapıldı.

Yağmur-Kar-Dolu: Meteoroloji Bu Şehirleri Uyardı (27 Kasım 2019 Hava Durumu)

Meteoroloji 'den son dakika açıklaması.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan asçıklamada bugün ülke genelinde şiddetli yağmur beklendiğine yer verildi. 

Yayımlanan günlük tahmin bilgilerine baktığımızda bugün Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Malatya, Elazığ, Tunceli,Bingöl, Adıyaman çevreleri ve Diyarbakır 'ın kuzey kesimlerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış beklendiği bildirildi.  Yağışların; Isparta ve Burdur çevreleri ile Konya'nın batı kesimleri ve Afyonkarahisar'ın güney ilçelerinde kuvvetli ve çok kuvvetli olacağı bildirildi.

SEL VE SU BASKINI UYARISI

Konu ile ilgili yapılan açıklamada, Yağışların; Antalya il genelinde, Burdur ve Isparta çevreleri, Konya'nın batı ilçeleri ve Afyonkarahisar'ın güney ilçelerinde kuvvetli olacağı ve bu illerde yaşayan vatandaşların sel ile su baskınlarına karşı tedbirli olması gerektiğine yer verildi.

KAR YAĞIŞI

Meteorolojiden yapılan açıklamada, Çarşamba ve Perşembe günlerinde doğu illerinde karla karışık yağmur ve kar beklendiği bildirildi.

26 KASIM 2019 SAAT SAAT HAVA DURUMU ŞU ŞEKİLDE;

YAĞIŞLAR HAFTA SONU DA DEVAM EDECEK

Yayımlanan hava tahmin raporuna baktığımızda Perşembe günü haricinde bu haftanın ülkemizde yağışlı geçeceği görülüyor. 

27 KASIM 2019 ÇARŞAMBA HAVA DURUMU ŞU ŞEKİLDE

18 KASIM 2019 PERŞEMBE HAVA DURUMU ŞU ŞEKİLDE