Tunceli Nazımiye'de Arı Dehşeti: Ölü ve Yaralılar Var

Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde, kovanlarından çıkan bal arılarının saldırdığı 62 yaşındaki Kazım Çadırlı isimli vatandaş feci şekilde can verirken, 3 kişi de yaralandı.

Tunceli Nazımiye'de Arı Dehşeti: Ölü ve Yaralılar Var

Tunceli Nazımiye'de Arı Dehşeti: Ölü ve Yaralılar Var

Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde, kovanlarından çıkan bal arılarının saldırdığı 62 yaşındaki Kazım Çadırlı isimli vatandaş feci şekilde can verirken, 3 kişi de yaralandı. Korkunç olay, öğle saatlerinde ilçeye bağlı Yayıkağıl köyünde yaşandı.

Ordu'dan köye getirilen bal arıları belirlenmeyen bir sebeple bir anda kovanlarından çıkarak etrafa saldırmaya başladı. Köylüler arılara müdahale etmeye çalışsa da başarısız oldu. Elde edilen bilgilere göre, 2 çocuk babası 62 yaşındaki Kazım Çadırlı da arıların hedefi haline geldi. Arı saldırısında Çadırlı hayatını kaybederken, aynı köyden Hıdır Açıl ve Zülfikar Can ile ismi öğrenilemeyen bir köylü daha arı saldırısında yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar daha sonra Tunceli Devlet Hastanesine sevk edildi. Köylülerin müdahelesiyle arılar güçlükle kontrol altına alınırken, olaya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.