TTK Sözleşmeli Personel Alımı için Başvurular 13 Aralık'ta Sona Erecek

Türkiye Taşkömürü Kurumu Taşra Teşkilatının Üretim ve ELK. MEK, İşletme Müdürlüklerine mekanize kazı projesinde istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alımı için başvuru işlemleri 13 Aralık 2019 tarihine kadar devam edecek.

TTK Sözleşmeli Personel Alımı için Başvurular 13 Aralık'ta Sona Erecek

TTK Sözleşmeli Personel Alımı için Başvurular 13 Aralık'ta Sona Erecek

Türkiye Taşkömürü Kurumu Taşra Teşkilatının Üretim ve ELK. MEK, İşletme Müdürlüklerine mekanize kazı projesinde istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alımı için başvuru işlemleri 13 Aralık 2019 tarihine kadar devam edecek. TTK'dan yapılan resmi açıklamada, "TTK Taşra Teşkilatının Üretim ve Elektro. Mekanik İşletme Müdürlüklerinin Mekanize Kazı Projelerinde İstihdam Edilecek Sözleşmeli Mühendisler Hakkındaki Sınav ve Atama Yönetmeliği çerçevesinde, 399 sayılı KHK'ya tabi Sözleşmeli statüde Mühendis alımı yapılacaktır. Yazılı ve Sözlü Sınav sonucuna göre istihdam edilecek personel kontenjanı ve nitelikleri aşağıda belirtilmiştir. Adaylara atama onayları hariç yapılacak tüm tebligatlar ve duyurular, http://www.taskomuru.gov.tr internet adresinden yapılacak olup, ayrıca yazılı tebligat gönderilmeyecektir. Tüm aşamalarda başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşılan adayların işlemleri iptal edilecektir. Atanmaya hak kazanan adayların Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırmasının olumlu sonuçlanması halinde atamaları yapılacaktır." ifadelerine yer verilirken, başvuru yapacak adayların aşağıdaki başvuru genel şartlarını yerine getirmesi gerektiği belirtilmişti. Buna göre adaylarda aranacak şartlar aşağıdaki gibi olacak: 

daki şartlar aranacaktır:
1- 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 7 nci maddesinde belirtilen genel şartları
taşımak,
2- Son başvuru tarihi itibariyle fakültelerin veya denkliği Yükseköğretim kurulunca
onaylanmış yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının Maden, Makine, Elektrik
Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak,
3- 2018 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı sonucunda KPSSP3 puan türünden en az 70
(Yetmiş) puan almış olmak,
Şartları aranır.

Başvuru sırasında adaylardan; KPSS sonuç belgesi, başvuru formu fotoğraflı ve imzalı, 3 adet vesikalık, özgeçmiş talep edilecek. Başvuru işlemleri, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Yayla Mahallesi Bağlık Caddesi İhsan Soyak Sokak No:2 ZONGULDAK / TÜRKİYE adresine elden ya da posta yoluyla yapılacak. 

Detaylı bilgi kurumun resmi sayfasından öğrenilebilecek.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA