Trende İğrenç Saldırı: Ablası ile Arkadaşları Bir Oldu 14 Yaşındaki Kıza..

14 yaşındaki kıza tren vagonunda iğrenç saldırı düzenlendi. Edinilen bilgilere göre istismar, ablasının işbirliği ile yapıldı. Kan donduran olay haberimizde.

Trende İğrenç Saldırı: Ablası ile Arkadaşları Bir Oldu 14 Yaşındaki Kıza..

Tren vagonunda 14 yaşındaki kıza iğrenç saldırı.

Geçtiğimiz 26 Temmuz 2019 günü Kayseri 'in  Sarıoğlan ilçesinde meydana gelen feci olayda, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Sevgi Evi'nde 7 yıldır kalmakta olan 14 yaşındaki B.K, isimli kız, ilçede yaşayan babası İ.K. 'nın yanına gitmek için izin aldı. İzin alarak kurumdan ayrılan ve  B.K., Güzelyazı Mahallesi İstasyon Caddesi 'nde bulunan tren vagonunda 8 kişinin cinsel saldırısına uğradı.

İğrenç saldırı sonrası hemen kuruma geri dönen kız, durumu hemen  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü 'ndeki yetkililere anlattı. Durumun anlatılması üzerine İl Müdürlüğü ekipleri hemen Cumhuriyet Savcılığına gitti ve olayla ilgili suç duyurusunda bulunuldu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İhbar üzerine Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı. Başlatılan soruşturma kapsamında 22 yaşındaki İhsan B., 26 yaşındaki Tolga Y. , 21 yaşındaki Ertuğrul T., 21 yaşındaki Mehmet K., 23 yaşındaki Muhammet A. ile mağdur kızın ablası olan B.T,, 17 yaşındaki S.K., 17 yaşındaki M.T. ve 17 yaşındaki E.E.  hakkında gözaltı kararı verildi. Gözaltı kararının verilmesinin ardından polis ekipleri harekete geçti ve bu isimleri yakalayarak emniyete getirdi.

6' SI TUTUKLANDI

Emniyet ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilenlerden 6 'sı tutuklandı. 17 yaşındaki 3 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

ABLASI İŞBİRLİĞİ YAPMIŞ

Edinilen bilgilere göre abla B.T. 'nin, kardeşine cinsel istismarda bulunan kişilerle işbirliği yaptığı ileri sürüldü. 

İDDİANAME TAMAMLANDI

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında iddianame hazırlandı.

KABUL EDİLDİ

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame Kayseri 5 'inci Ağır Ceza Mahkemesi 'nde kabul edildi. İddianamede sanıklar için 'nitelikli cinsel istismar' suçundan 16 yıla kadar hapis cezası talep edildi. Sanıklar, 18 Eylül'de hâkim karşısına çıkacak.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA