Teröristler Yine Saldırdı! SMO'dan 3 Şehit, 18 Yaralı

Bölücü terör örgütü PKK YPG'nın, Tel Abyad ve Resulayn'da, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin desteklediği Türkmenlerin de aralarında yer aldığı Suriye Milli Ordusu askerlerine yönelik düzenlediği intihar saldırısında 3 askerin şehit olduğu, 18 askerin de yaralandığı bildirildi.  

Teröristler Yine Saldırdı! SMO'dan 3 Şehit, 18 Yaralı

Bölücü terör örgütü PKK YPG'nın, Tel Abyad ve Resulayn'da, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin desteklediği Suriye Milli Ordusu askerlerine yönelik düzenlediği intihar saldırısında 3 askerin şehit olduğu, 18 askerin de yaralandığı bildirildi.  

Bölücü terör örgütü PKK YPG'li teröristlerin, Barış Pınarı Harekatı'na katılan aralarında Türkmenlerinde bulunduğu SMO askerlerine düzenlediği bombalı intihar saldırısında 3 askerin şehit olduğu, 18 askerin yaralandığı bildirildi. Türkiye ile ABD arasında sağlanan ve bölücü teröristlerin 120 saat içerisinde bölgeden çekilmesi amacıyla harekata ara verilmesini öngören ateşkes, YPG PKK tarafından ihlal edilmeye devam ediliyor. Bölücü teröristler, Akçakale ilçesinin karşısındaki Tel Abyad kırsalında, cephe hattındaki pozisyonlarını koruyan SMO askerlerine, bomba yüklü araçla intihar saldırısı gerçekleştirdi.

Saldırıda 3 SMO askeri şehit olurken, 10 askerin yaralandığı bildirildi. ceylanpınar'ın karşısındaki Resulayn'da güvenliği sağlamak için arama tarama faaliyeti sürdüren SMO askerlerine düzenlenen saldırıda ise 8 asker yaralandı.