Subay Astsubay Olmak İsteyenler Dikkat: MSB'den Alım Uyarısı Geldi

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada yedek subay astsubay duyurusuna yer verildi. Açıklamada başvuru için son tarihin 31 Ağustos 2019 olduğuna yer verildi. İşte açıklama.

Subay Astsubay Olmak İsteyenler Dikkat: MSB'den Alım Uyarısı Geldi

Yedek subay astsubay alımı duyurusu.

Kasım 2019 celp döneminde silahaltına alınacak gençler için duyuru yayımlanmıştı. Yayımlanan duyuruda yedek subay ve astsubay alımı yapılacağına yer verilmişti. İlk başvurular 20 Ağustos 2019 günü sona ererken , bazı adaylar için başvuruların 31 Ağustos 2019 günü sona ereceğine yer verildi.

KİMLERİN BAŞVURUSU 20 AĞUSTOS 2019 GÜNÜ BİTTİ?

Milli Savunma Bakanlığı tarafından konu ile ilgili yayımlanan duyuruda 20 Ağustos 2019 günü aşağıda yer alan sınıflardaki gençler için başvuruların sona erdiğine yer verildi:

"20 AĞUSTOS 2019 (DAHİL) TARİHİNE KADAR YOKLAMASINI YAPTIRANLAR, ERKEN SEVK MÜRACAATINDA BULUNAN VE BAŞVURUSU KABUL EDİLENLER, ERTELEME İLE SEVK TEHİRLERİ SONA ERENLER, DÖVİZLE/BEDELLİ ASKERLİK HİZMETİ KAPSAMINDAN ÇIKARTILANLAR, DAHA ÖNCEKİ CELP DÖNEMLERİNDEN BAKAYA OLANLAR (SINIFLANDIRILMAMIŞ OLANLAR)"

SON BAŞVURUSU 31 AĞUSTOS 2019 OLAN GENÇLER

MSB tarafından yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"KASIM 2019 SINIFLANDIRMA DÖNEMİNDE; 20 AĞUSTOS 2019 (DAHİL) TARİHİNE KADAR YOKLAMASI YAPILAN VE SINIFLANDIRMA NİTELİK LİSTESİNE ALINAN YÜKÜMLÜLERDEN ASKERLİK HİZMETİ TERCİHİNİ YAPTIRMAYANLAR"

Diğer yedek subay astsubay adayları bu sayfada >>  TIKLA KATIL

SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ BELLİ OLDU

Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada Kasım 2019 celp döneminde silahaltına alınacakların sınıflandırma sonuçlarının 23 Eylül 2019 günü açıklanacağına yer verildi. Açıklama şu şekilde;

"SEÇİM VE SINIFLANDIRMA SONUÇLARI MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞINCA 23 EYLÜL 2019 TARİHİNDE E-DEVLET ÜZERİNDEN YÜKÜMLÜLERE DUYURULACAKTIR. SINIFLANDIRILAN YÜKÜMLÜLER TEKRAR SINIFLANDIRMA İŞLEMİNE TABİ TUTULMAYACAKTIR"

Başvurular e Devlet kapısı üzerinden ve askerlik şubelerinden alınmaktadır. Yedek subay ve yedek astsubay olmak isteyenler arasından seçimler MSB tarafından yapılacak.

Askerliğini yedek subay ve yedek astsubay olarak yapacak adaylar, başvuru yapmaları durumunda askeriyeye devam edebilecek. 

ASKERLİK CELP DÖNEMLERİNDEN, ASKER ALIMLARINDAN, UZMAN ERBAŞ ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN