Son Dakika Haberi: Mahkumlara Af İçin Kritik Tarih Açıklaması

Mahkumlara af ile ilgili son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. Son olarak TBB Başkanı Metin Feyzioğlu , ikinci yargı paketinin 2 ay içinde meclisten geçeceğini söyledi. İşte detaylar.

Son Dakika Haberi: Mahkumlara Af İçin Kritik Tarih Açıklaması

SON DAKİKA HABER: MAHKUMLARA AF İÇİN YENİ TARİH.

Önceki akşam bir programa konuk olan TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, yeni yargı paketi ile ilgili tarih verdi. Feyzioğlu yaptığı açıklamada ikinci yargı paketi için bir tarih verdi. 

İKİNCİ YARGI PAKETİNDE CEZA İNDİRİMİ

MHP 'nin seçim vaadi olan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın da seçim meydanlarında , çalışmalar yapılıyor dediği mahkumlara af için Aralık ayı işaret edildi. Ceza indirimi adı altında 38 binden fazla mahkuma erken tahliye yolu açılacağı bildirildi. 

İnfaz sürelerinin indirilmesinin planlandığı ikinci yargı paket iiçin açıklama yapan Metin Feyzioğlu , ikinci yargı paketinin 2 ay içinde meclisten geçeceğini söyledi. 

MHP: ARALIK AYININ BAŞINDA MECLİSE GELECEK

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, af teklifinin ikinci infaz paketiyle birlikte ekim ayının sonunda aralık ayının başında Meclis'e geleceğini söyledi. Akçay, "O konuda biliyorsunuz, AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı'nın da açıklamaları var. Aralık ayından önce çıkacağına ümit ediyoruz. İç tüzük değişikliklerinin yapılmasını gerektiğini biz söyledik."

Af bekleyenler bu sayfada >> TIKLA KATIL

BİRİNCİ YARGI PAKETİNDE NELER VARDI?

AF HABERLERİNDEN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN