Son Dakika Haberi: İşte İdam Tasarısının Meclise Geleceği Tarih

Bazı suçlara idam cezasının verilmesi meselesi son dönemlerde çokça konuşulmaya başlandı. BBP Lideri Mustafa Destici ise yaptığı son dakika açıklamasında, idam tasarısının TBMM'ye ne zaman geleceğini söyledi.

Son Dakika Haberi: İşte İdam Tasarısının Meclise Geleceği Tarih

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin genel merkezinde, MKE Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner ve kulüp yöneticileri ile görüştü.

Mehmet Yiğiner'in kulüp başkanı olduğu dönemde takımın başarılara imza attığını söyleyen Destici, hedefin Süper Lig şampiyonluğu olduğunu söyledi. Destici, Yiğiner ve Ankaragücü yöneticilerinin taleplerini ilgili makamlara ileteceğini söyledi.

Bu sözler sonrası Destici, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İDAM İÇİN TASARI 1 EKİM'DE MECLİS'E GELİYOR

Basın mensuplarının idam cezası ile ilgili yönlendirdiği idam cezası sorusuna da yanıt verdi. Destici, taleplerini 1 Ekim gübü Meclis'e getireceklerini söyleyerek, "HDP dışındaki grupları ziyaret ederek teklifimize desteklerini isteyeceğiz. Teklifimiz cinsel sapıklık ve terör faaliyetlerinde yer alma suçlarına karşı idamı geri getirmeyi kapsayacak." ifadelerini kullandı.

MAHKUMLARA AF

MHP 'nin hazırladığı mahkumlara af tasarısına da değinen Mustafa Destici, "MHP'den gelen her teklif bizim için kıymetlidir ve değerlidir. Şu anda arkadaşlarımız bu teklif metnini inceliyorlar, yarın yapacağımız basın toplantısında bu konuyu geniş kapsamlı değerlendireceğiz." ifadelerini kullandı.

ANKARAGÜCÜ AÇIKLAMASI

Mehmet Yiğiner ise Başkente sinerji katan, hareket getiren en önemli markanın Ankaragücü olduğunu söyleyerek "Kalıcı gelirleri olan bir kulüp haline gelebilirsek başarıların art arda geleceğine inanıyorum. İlçe belediyelerinden yönetimimize temsilciler gönderilebilir, bu sayede daha şeffaf bir yönetim olabiliriz." ifadelerini kullandı.

TAKİPÇİLERİMİZİN DÜŞÜNCELERİ

Peki sizce idam gelmeli mi? Yoksa gelmemeli mi? Yorum ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

Kamubulteni.com  | Ankara