Son Dakika: Devlet Bahçeli'den Seçim ve Cumhur İttifakı Açıklaması

Son Dakika! Devlet Bahçeli, terörist başı APO'nun mektubuyla ilgili ne söyledi? Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 23 Haziran'da sandıktan çıkacak sonucun ne olursa olsun Cumhur İttifakını etkilemeyeceğini, inançla ve iddialı bir şekilde Cumhur ittifakının yoluna devam edeceğini söyledi. 

Son Dakika: Devlet Bahçeli'den Seçim ve Cumhur İttifakı Açıklaması

Son Dakika: Devlet Bahçeli'den Seçim ve Cumhur İttifakı Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 23 Haziran'da sandıktan çıkacak sonucun ne olursa olsun Cumhur İttifakını etkilemeyeceğini, inançla ve iddialı bir şekilde Cumhur ittifakının yoluna devam edeceğini söyledi. 

Devlet Bahçeli, terör örgütü elebaşısı çocuk katili apo'nun mektubuyla ilgili, "İmralıdaki teröristbaşı HDP'nin istismarını müdahale için tarafsızlık çağrısı yapmıştır." dedi.

Bahçeli'nin açıklamasından satır başları:

  • -Hiçbir fitne-fesat akın ve akımı ittifakımızın sağlıklı doğasına, sağlam duruşuna zarar veremeyecek, mukavemetimizi kıramayacaktır.
  • -CHP’nin başını çektiği, İP’in bütün imkânlarıyla destek verdiği, iç ve dış odakların açık açık yardım ve yataklık yaptığı Zillet İttifakı karanlık emellerine ulaşamayacaktır.
  • -Teröristbaşının mektubu HDP’nin vahim sapmasına, Zillet İttifakı’na verdiği rezil desteğine itirazın, tepkinin ve bundan duyduğu rahatsızlığın eseri ve sonucudur.

DETAYLAR GELİYOR...