Şişli'de Parkta Tecavüz ! Görenler Dehşete Düştü

İstanbul Şişli'de bir parkta uyuşturucu madde verilerek tecavüz edilen evsiz kadının kıyafetleri yakıldı.

Şişli'de Parkta Tecavüz ! Görenler Dehşete Düştü

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edilirken, talihsiz kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay, sabah saatlerinde Şişli'deki Abide-i Hürriyet Parkı'nda yaşandı. İddialara göre bir erkek, park içerisinde evsiz bir kadına uyuşturucu verip daha sonra tecavüz etti.

Tecavüzcü daha sonra kadının eşyalarını park içerisinde yakarak olay yerinden uzaklaştı. Sabah saatlerinde yürüyüş için parka gelen vatandaşlar baygın haldeki kadını fark ederek polis ve sağlık ekiplerine durumu bildirdi. Olay yerine gelen ekipler yakılan eşyaların olduğu alana güvenlik şeridi çekip inceleme yaparken, sağlık ekipleri sie talihsiz kadını ayıltmaya çalıştı.

Ekiplerin uzun uğraşları neticesinde ayıltılan kadın ambulansa alınığ hastaneye kaldırılırken, görgü tanığı Nurten Sönmez isimli bir vatandaş, "İki kişi park içerisinde duruyorlardı. Biri karşısındaydı adamın. Kadın şortluydu. Park biraz kalabalıklaşınca adam kadına tekme vurdu. Sonra parktan çıktı gitti. İki kişi de aşağıda oturuyordu. Sanırım şimdi orada ayakkabı yanmış, eşyalar yanmış. Bu kadının kıyafetlerini soyup yakmışlar. Biz nasıl gelip burada yürüyeceğiz. Biz şikayetçiyiz. Burası temizlensin." dedi.

Kamudan haberler, gündemdeki son gelişmeler, İstanbul haberleri, yerel haberler ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA