Şehirlerarası Otobüs Yolculuğunda Değişiklik: Artık Paralı Olacak

Şehirlerarası otobüs firması Kamil Koç Almanlara satıldı. Satışın ardından bir açıklama geldi ve içeceklerin kaldırıldığı , yakın zamanda host ve hosteslerin de kaldırılacağı bildirildi.

Şehirlerarası Otobüs Yolculuğunda Değişiklik: Artık Paralı Olacak

Kamil Koç 'ta ikramlar artık paralı olacak.

Türkiye'nin otobüs taşımacılığı konusunda ilk firması olan Kamil Koç geçtiğimiz ay Alman Flixmobility GmbH  adlı firmaya satılmıştı. Türkiye 'nin köklü kuruluşunun satılmasının ardından ilk değişiklik haberi geldi.

Avrupa 'da ve Almanya 'da Flixbus markasıyla taşımacılık yapmakta olan firma, Kamil Koç markasını satın aldıktan sonra artık Türkiye 'de de faaliyet gösterecek.

İÇECEKLER KALKTI

Kamil Koç 'u satın almasının ardından Alman merkezli şirket ilk değişikliğini yaptı.  Yapılan ilk değişiklikte otobüslerden sıcak içecekler kaldırıldı.  Kademeli olarak bu geçişe devam eden yönetim, ilerleyen günlerde tüm hatlardan sıcak içecek servisini artık yapmayacak.

SERVİS PERSONELLERİ DE KALKACAK

İçeceklerin kalkmasının ardından bir değişiklik daha yapılacak. Edinilen bilgilere göre önümüzdeki günlerde  host ve hostesler de kaldırılacak.  Servis yapan host ve hosteslerin yerine  bundan sonra atıştırmalık otomatlar otobüslerde yer alacak.

Yolcular ise buradan parasını ödeyerek alışveriş yapacak.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA