Şarkıcı Ece Seçkin İsyan Etti : Yazıklar Olsun

Geçtiğimiz günlerde Ankara Batıkent'te meydana gelen köpek katliamını Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmüştü. Milyonlarca insanın tepki gösterdiği olaya sanatçı Ece Seçkin de sessiz kalmadı.

Şarkıcı Ece Seçkin İsyan Etti : Yazıklar Olsun

Sosyal medya hesabı üzerinden bir video paylaşan ve gözyaşlarına boğulduğu görülen başarılı şarkıcı şu ifadeleri kullandı:

Özür dilerim böyle bir video çekmek durumunda kaldığım için, lütfen hayvanlara zarar vermeyin onlara verdiğiniz şiddet çok büyük günah. Sebepsiz yere hayvanlara yaptığınız şiddet aynı zamanda biz insanlara da yaptığınız bir şiddet.Çünkü çok etkileniyorum, bu gece de öyle benim için ve uyumam imkansız. Bırakın yemek bulmayı çoğu zaman içecek temiz su bile bulamayan gariban köpekleri açlıklarından vurarak zehirleyen zihniyet. Hiç mi vicdanınız yok, bu kadar mı nefret dolusunuz? Bu şiddeti durdurmanın bir yolunu bulmak zorundayız. Yoksa hepimize yazıklar olsun' ifadelerini kullandı.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SALIVERİLDİLER

Batıkentte onlarca köpeği zehirli etlerle katleden 3 şahıs, çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Savcılık şahısların serbest bırakılmasına itiraz edecek.