Şanlıurfa Halfeti'den Şehit Haberi

Son dakika haberi: Şanlıurfa 'nın Halfeti İlçesi 'nde düzenlenen terör operasyonunda 1 komiser yardımcısı şehit olurken 2 askerimiz de yaralandı.

Şanlıurfa Halfeti'den Şehit Haberi

Şanlıurfa 'dan kahreden şehit haberi geldi.

Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan son dakika açıklamasında, Halfeti ilçesine bağlı Dergili Mahallesi 'nde, bölücü terör örgütü PKK 'kı teröristlere yönelik operasyon düzenlendiği belirtildi. Yapılan açıklamada söz konusu operasyonda iki bölücü hainin öldürüldüğü belirtilirken 1 komiser yardımcısı polisin şehit olduğu , 2 askerimizin yaralandığı bildirildi. 

Valilik tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

"İlimiz Halfeti ilçesine bağlı Dergili Mahallesi'nde PKK terör örgütü mensuplarına yönelik yapılan meskun mahal operasyonda çıkan çatışmada iki terörist etkisiz hale getirilmiştir. Olayda, büyük bir kahramanlık ve cesaret örneği gösteren bir komiser yardımcımız şehit olmuş, iki güvenlik görevlimiz de yaralanmıştır.

Yaralılarımız Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınmış olup, hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Şehidimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA