Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı KPSS En Yüksek, En Düşük Puanlar

Sağlık Bakanlığı'nın haftalardır beklenen sözleşmeli personel alımı yerleştirme sonuçları duyurusu bugün ÖSYM'nin resmi sayfasından yayımlandı. ÖSYM tarafından yapılan bilgilendirmede, adayların tercih sonuçlarına sonuc.osym.gov.tr adresi üzerinden ÖSYM şifreleriyle erişebileceği belirtilirken, yine aynı duyuruda, sayısal bilgiler ve diğer detaylar da yer aldı. KPSS 2019/4 yerleştirme sonuçlarına göre lise, önlisans,lisans düzeyinden en düşük ve en yüksek puanlara adaylar www.osym.gov.tr/TR,16906/

Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı KPSS En Yüksek, En Düşük Puanlar

Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı KPSS En Yüksek, En Düşük Puanlar

Sağlık Bakanlığı'nın haftalardır beklenen sözleşmeli personel alımı yerleştirme sonuçları duyurusu bugün ÖSYM'nin resmi sayfasından yayımlandı. ÖSYM tarafından yapılan bilgilendirmede, adayların tercih sonuçlarına sonuc.osym.gov.tr adresi üzerinden ÖSYM şifreleriyle erişebileceği belirtilirken, yine aynı duyuruda, sayısal bilgiler ve diğer detaylar da yer aldı. KPSS 2019/4 yerleştirme sonuçlarına göre lise, önlisans,lisans düzeyinden en düşük ve en yüksek puanlara adaylar www.osym.gov.tr/TR,16906/kpss-20194-saglik-bakanliginin-sozlesmeli-pozisyonlarina-yerlestirme-sonuclarina-iliskin-sayisal-bilgiler.html adresinden erişim sağlayabilecek.

KPSS: Kamu Personel Seçme Sınavı

ÖSYM RESMİ DUYURUSU

KPSS 2019/4: Sağlık Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

KPSS 2019/4 Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 28 Ağustos 2019 tarihinde saat 14.00’ten itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler.

Yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler Ek'te sunulmuştur.


Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI