Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığı 17 Bin 689 Personel Alımı için Tarih Verdi!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığı'nın 17 bin 689 personel alımına dair açıklamalarda bulundu. TBMM'de basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fahrettin Koca, önümüzdeki haftalarda Cumhurbaşkanlığı'nca atamaların değerlendirilip Aralık ayında da kılavuzun yayınlanabileceğini söyledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığı 17 Bin 689 Personel Alımı için Tarih Verdi!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığı'nın 17 bin 689 personel alımına dair açıklamalarda bulundu.

Bakan Koca, TBMM'de basın mensuplarının gündeme ve bakanlığın çalışmalarına dair sorularına yanıt verdi. Sağlıkçıların uzun süredir beklediği Eylül-Ekim döneminde yapılması beklenen fakat ertelenen personel alımıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Koca, Aralık ayında kılavuzun yayınlanabileceğini söyledi.

YENİ MEMUR ALIMI DUYURULARI ART ARDA YAYIMLANDI! DİĞER KADIN-ERKEK ADAYLARLA TANIŞMAK, HABER OLMASINI İSTEDİĞİNİZ KONULARI BİZE İLETMEK VE DAHA FAZLASI İÇİN TIKLA VE KATILMA İSTEĞİNİ GÖNDER.

Koca, "17 bin 689 atama ile ilgili hazırlıklarımızı yaptık. Hangi bölümlere kaçar kişi alınmasıyla ilgili de talep, Cumhurbaşkanlığımıza gönderildi. Zannediyorum önümüzdeki haftalar orada değerlendirilip karar çıktığında da kılavuz yayımlanmış olacak. Aralıkta yayınlanır diye ümit ediyorum" ifadelerini kullandı.