Ramazan Bayramında 2019'un Rekoru Kırılacak

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul Havalimanı'nda Ramazan Bayramı nedeniyle THY'nin yolcu rekorunu kıracağını söyledi.

Ramazan Bayramında 2019'un Rekoru Kırılacak

Bayramda 2019'un Rekoru Kırılacak

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul Havalimanı'nda Ramazan Bayramı nedeniyle THY'nin yolcu rekorunu kıracağını söyledi. Türk Hava Yolları Genel Müdürü Ekşi, İstanbul Havalimanı'nda bugün çıkış yapacak olan 85 bin yolcu ile yeni merkezlerinde çıkış seferler baz alındığında 2019 yılının rekorunun kırılacağını söyledi.

Ramazan bayramı bereketi başlığı ile bir paylaşımda bulunan THY Genel Müdürü ekşi, "anbul Havalimanı’nda bayram bereketi! Bugün İstanbul Havalimanı'nda yılın rekorunu kırıyoruz. 501 çıkış seferi ile 85 bin yolcumuzu uğurluyoruz. Şimdiye kadar yüzde 90 zamanında kalkış ile operasyon güzel gidiyor. Mutluluk ve emniyet ile gidin." ifadelerini kullandı.  Türk Hava Yolları A.O., 1-9 Haziran tarihleri arasında 129 ek sefer yapacak. 930 bini iç hat olmak üzere 1 milyon 930 bin yolcu Türk Hava Yolları ile uçacak.

THY toplamda 12 bin 624  sefer gerçekleştirecek. İstanbul Havalimanı 6 Nisan'dan bu yana 10 milyon yolcuya ev sahipliği yaptı.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA