Öğrenci ile Öğretmenin Skandal Yasak İlişkisi

Muğla 'da skandal bir olay meydana geldi. Piyano öğretmeninin 14 yaşındaki kız çocuğu ile ilişkisi ortaya çıktı. R.Ç poliste verdiği ifadesinde "Bana 20 yaşında olduğunu söylemişti. 14 yaşında olduğunu bilmiyordum" dedi

Öğrenci ile Öğretmenin Skandal Yasak İlişkisi

Muğla 'da skandal bir olay meydana geldi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen ve piyanist olduğu öğrenilen bir kişi, lise öğrencisi 14 yaşındaki  A.N. isimli kızla yasak aşk yaşadı. Skandal olay kızın yaşananları arkadaşlarına anlatması sonucu ortaya çıktı.

Muğla 'nın Seydikemer İlçesi 'nde bulunan bir lisede okumakta olan A.N. isimli kız öğrenci, skandal iddiaya göre bir süre önce, piyanistlik yaptığı öğrenilen, evli ve 22 çocuk babası olduğu öğrenilen RÇ. isimli kişi ile tanıştı. Öğle aralarında ve okul çıkışlarında piyano öğretmeni R.Ç , okula otomobili ile gelerek onu aldı. Bu durum sık sık yaşanınca A.N 'nin arkadaşları şüphelendi. Dikkat çeken bu durum üzerine A.N.'nin arkadaşlarına, R.Ç. ile gönül ilişkisi yaşadığını söyledi.

REHBER ÖĞRETMENİN DE DİKKATİNİ ÇEKTİ

Bu durum üzerine A.N 'nin arakadaşları durumu hemen okuldaki rehber öğretmene bildirdi. Rehber öğretmen de, yaptığı incelemede bu durum ile karşılaştı. Bunun üzerine polis ekiplerine haber verildi. 

Şikayet üzerine harekete geçen polis ekipleri, geçtiğimiz 24 Ekim günü, R.Ç. ve A.N.'yi okul çıkışında takip altına aldı. R.Ç. 'nin ormanlık alana götürdüğü A.N.'ye cinsel tacize başlaması üzerine polis ekipleri harekete geçti ve hemen suçüstü yapmak için otomobilin yanına geldi.

Suçüstü yakalanan R.Ç., hemen gözaltına alındı. A.N. ise polis ve savcılıkta ifadesinin alınmasının ardından ailesine teslim edildi. Kız çocuğuna istismarda bulunan piyanist R.Ç., polisteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolündne geçirildi ve önceki gün adliyede sevk edildi.

14 YAŞINDA OLDUĞUNU BİLMİYORDUM BANA 20 DEDİ

İfadesinde, "Bana 20 yaşında olduğunu söylemişti. 14 yaşında olduğunu bilmiyordum" dediği öğrenilen R.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

A.N.'nin de ifadesinde, "Bir süredir arkadaşlık yapıyorduk. Arkadaşlık bu duruma geldi. Beni zorlamadı" dediği öğrenildi.

Kamubulteni.com  |  Ankara