OGM Personel Alımı Sonuçları Açıklanıyor 2019-İsealim.ogm

OGM 2019 yılı kamu personeli alımı için başvurular 23 Eylül 2019 gününe kadar alınmıştı. Başvuru sonuçları için geri sayım sona eriyor. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak? İşte OGM personel alımı hakkında son bilgiler ve detaylar.

OGM Personel Alımı Sonuçları Açıklanıyor 2019-İsealim.ogm

OGM memur alımı sonuçları açıklanıyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı 2019 yılı kamu personeli alımı başvurusu geçtiğimiz ay alındı. Eylül ayında başvurusu alınan kamu personeli alımında başvurular 23 Eylül 2019 günü sona erdi. 

BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN ALINMIŞTI

OGM kamu personeli alımında başvurular internet üzerinden alınmıştı. Başvuruların sona ermesinin ardından on binlerce aday sonuçları beklemeye başladı.Peki sonuçlar ne zaman hangi sayfadan yayınlanacak?

SONUÇ TARİHİ GELİYOR

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Mühendis, Avukat, Biyolog, Laborant, Tekniker, büro personeli ve şoför kadrolarında istihdam etmek üzere yapılan kamu personeli alımının sonuçlar 3 Ekim 2019 günü açıklanıyor.

Sonuçlar açıklandığı anda bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

MÜLAKAT YOK

Adaylar KPSS puan sıralamasına göre atanacak. Sonuçlar , alımın nihai sonuçları olacak. Sözleşme imzalamaya hak kazanan adaylar 15 gün içinde başvurusunu OGM Genel Müdürlüğü 'ne yapılacak.

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER