OBM 2018 Almanya'ya 10 Bin İşçi Alımına Yoğun Başvuru

Son dakika haberi: Almanya'ya 10 bin yeni işçi alımı başvurusuna yoğun ilgi. Ancak başvuru formuna yine erişim sağlanmıyor. Öte yandan kotanın dolduğu iddia ediliyor. Detaylar kamubulteni.com da.

OBM 2018 Almanya'ya 10 Bin İşçi Alımına Yoğun Başvuru

Almanya'ya 10 bin yeni işçi alımı için yoğun başvuru.

Geçtiğimiz gün OBM Türkiye tarafından yapılan açıklamada, Almanya'da farklı pozisyonlarda çalıştırmak üzere ilk etapta 10 bin işçi alımı yapılacağına yer verildi. Vasıflı ve vasıfsız personel alımı için yayımlanan duyuru ile başvurular OBM tarafından alınmaya başladı.

OBM resmi internet sayfası üzerinden yayımlanan başvuru formu sonrası on binlerce kişi Almanya 'ya işçi olarak gitmek için başvuru yaptı. Başvurusunu yapan adaylar sonuçlar ve seçim aşamaları için beklemeye başladı. Başvuru yapamayan adaylar ise başvuru formuna nasıl ulaşacaklarını, başvuruyu nasıl yapacaklarını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak Almanya işçi alımı için bu haberimizi kaleme aldık.

YOĞUN BAŞVURU

Almanya'da işçi olarak çalışmak üzere şimdiye kadar 100 binden fazla kişinin başvuru yaptığı belirtiliyor. Başvurular sona erince başvuru sayısı açıklanacak.

BAŞVURU FORMU

OBM Türkiye resmi internet sayfasında başvuru formu erişime açıldı. Başvuru formunun erişime açıklmasının ardından yoğun başvuru nedeniyle site çöktü. Fazla kişinin aynı anda siteye girmesi sonrası siteye erişim sağlanamadı. Ancak sorunlar giderildi ve başvurular alınmaya devam etti. Ancak bugün başvuru sayfası yine çöktü.

Başvurular aşağıdaki internet adresi üzerinden alınacak. Linki kopyalayın ve yeni sekmede açın. 

http://www.obm-turkiye.com/

Yaşanan teknik sorunların kısa sürede giderilmesi ve başvuruların alınmaya devam etmesi bekleniyor.

KOTA DOLDU İDDİASI

Bazı adaylar ise başvurularını yapamayınca kota doldu mu? sorusunu sormaya başladı. Ancak başvurularda herhangi bir kota konulmadı. İlk etapta 10 bin işçi alınacak. 10 bin alım için başvuru yapan tüm adaylar değerlendirmeye alınacak.

SONUÇLAR NE ZAMAN?

OBM Almanya işçi alımı başvuruarı 30 Aralık tarihine kadar alınacak. 30 Aralık tarihinden sonra başvuru yapan adaylar iş görüşmesi için şirketin Antalya ve İstanbul 'da bulunan şubelerine çağrılacak.

Görüşmeye gelen adaylar meslek gruplarına göre sıralanacak ve daha sonra adayların Almanya'da çalışmak için vize işlemleri başlatılacak.

ŞİRKETİN ANTALYA VE İSTANBUL ADRESLERİ

Yeşilköy Cad. 17/A Kat:3 Daire:7 
Florya/İSTANBUL
0 212 403 02 37
[email protected]

Çağlayan Mah. 2071 Sok. Şelale Villaları 
D9 Muratpaşa/ANTALYA
0 242 966 05 70
[email protected]

OBM tarafından yapılan açıklamada başvurunun herhangi bir aşamasında adaylardan ücret talep edilmeyeceğini söyledi.

ALMANYA'YA İŞÇİ ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK, YENİ İLANLAR YAYIMLANDIĞI ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN