Nikah Memuruna Hayır Diyen Şakacı Damada Şok

Son dakika haberi: Aydın 'da meydana gelen olayda şaka yapmaya çalışan damat nikah masasında büyük şok yaşadı.

Nikah Memuruna Hayır Diyen Şakacı Damada Şok

Nikah memurunun sorusuna hayır diyerek şaka yapmak isteyene şok.

Aydın 'a bağlı Karacasu ilçesinde bir nikah töreninde ilginç olay meydana geldi. Nikah sırasında nikah memurunun sorusuna , şaka yapmak için  hayır cevabını veren damat hayatını şokunu yaşadı.

Hayır cevabını alan Nikah memuru Erdinç Büyükgümüş nikahı iptal etti.

1.5 SAAT UĞRAŞTI

Nikahı iptal eden Erdinç Büyükgümüş masadan kalktı. Şakacı damat ise 90 dakika boyunca şaka yaptığını anlatmaya çalıştı. 

SAKATLANDI DİYE..

Nişanlısı Medine Doğan ile resmi nikahını kılmak için düğün öncesi gün alan damat Hüseyin Karakaya, nikah merasiminin yapılması için masaya oturdu. Nikah memuru Erdinç Büyükgümüş 'ün kıyacağı nikah için tören başladı.

GELİN EVET DEDİ

Büyükgümüş nikaha başladı ve önce geline "Hiçbir baskı altında kalmadan evlenmeyi kabul ediyor musunuz?" sorusunu sordu. Gelin bu soruya alkışlar eşliinde evet dedi.

Bu cevap sonrası damada yönelen nikah memuru , ona da aynı soruyu sordu. Ancak damat şaka yapmak için 'Hayır' şeklinde cevap verdi.  Hayır cevabı sonrası nikah memuru masadan kalktı ve nikah işlemini iptal etti.

Şaka yapayım derken nikahı iptal olan damat hayatını şokunu yaşadı. Amacının şaka yapmak olduğunu uzun süre anlatmaya çalışan damat Karakaya  nikahın düzenlenmesini istese de nikah memuru 'sakatlandığı' gerekçesi ile nikahı kıyamayacağını söyledi.

Yaklaşık 90 dakika boyunca nikah memuruna dil döken , yaptığının şaka olduğunu söylemeye çalışan damat şok yaşadı. Nikah memuru , damat ile gelinin yeniden evraklarını hazırlamasını ve evlenmek için yeniden başvuru yapması gerektiğini söyledi. 

Akrabaları yardımı ile hastaneye giden ve rapor alarak evraklarını yeniden tamamlayan  çift , düğüne saatler kala ancak evlenebildi.

ESKİ OLAY AKILLARA GELDİ

Aydın 'da yaşanan bu olay , daha önce yaşanan başka bir olayı akıllara getirdi. İşte geçtiğimiz yıllarda yaşanan olay anı >>

KAMUBULTENİ.COM | ANKARA