Naziler İş Başında! Almanya'da 5 Polisten Türk Vatandaşına İşkence!

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletine bağlı Duisburg şehtinde polisler, bir Türk vatandaşını feci şekilde darp ettikten sonra sokağa attı. Duisburg kentinde polis, İrfan Ayaş isimli Türk vatandaşına işkence yaparak darp ettikten sonra sokağa attı.

Naziler İş Başında! Almanya'da 5 Polisten Türk Vatandaşına İşkence!

Ayaş, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. İrfan Ayaş'ın iddialarına göre, Duisburg Bruckhausen'de çıkan bir kavgaya müdahale eden polis ekipleri Ayaş'ı Duisburg'taki merkez karakoluna götürerek burada saatlerce işkence yaptı. 5 polis tarafından kelepçeli vaziyette elbiseleri çıkarılarak copla darp edilen , kafası yarılan, elmacık kemği ile kolu kırılarak saatlerce dövülen Ayaş, ertesi gün sabah saatlerinde baygın vaziyette sokağa atıldı.

Bruckhausen'e gelen talihsiz adam burada arkadaşları tarafından çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Duisburg DİTİB Bruckhausen Yıldırım Beyazıt Camii Derneği Başkanı Yaşar Durmuş, Nazi Almanyası'na benzer uygulamaya ilişkin, "Suçu ne olursa olsun polis karakolunda yapılan bu şiddet ve işkenceyi kınıyor ve protesto ediyoruz. Bütün imkan ve gücümüzle mağdur insanımızın yanında olduğumuzu ve bu insan hakları ihlallerine karşı bedeli ne olursa olsun Anayasal her türlü hukuki, sosyal ve siyasi mücadeleyi vereceğimizi ilan ediyoruz" şeklinde konuştu.