Müge Anlı'daki Hasibe Nur Mutlu'dan Güzel Haber!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında geçtiğimiz gün aranmaya başlayan Hasibe Nur Mutlu'dan güzel haber geldi. Konya'nın Karatay ilçesinde yaşayan 10 yaşındaki Hasibe Nur Mutlu, geçtiğimiz gün okula gitmek için evinden ayrılmış daha sonra kendisinden haber alınamamıştı. Hasibe Nur Mutlu nerede bulundu?

Müge Anlı'daki Hasibe Nur Mutlu'dan Güzel Haber!

5. sınıfta eğitimine devam ettiği belirtilen 10 yaşındaki Hasibe'ye ulaşamayan ailesi durumu emniyete bildirmiş, öte yandan da son yıllarda kayıp vakalarını çözmesiyle bilinen Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuru yapmıştı.

HASİBE NUR NEREDE BULUNDU?

Hasibe Nur Mutlu'dan güzel haber geldi. Minik Hasibe'nin sağ sağlim bulunduğu öğrenildi. Okul servislerini karıştırdığı belirtilen Hasibe Nur Mutlu'nun servisten indikten sonra bir eczanenin köşesinde oturduğu, Müge Anlı ile Tatlı sert programı izleyicilerinden birisinin Hasibe'yi fark ederek aileye haber verdiği öğrenildi.

AMCA VE ANNE CANLI YAYINA BAĞLANARAK YARDIM İSTEMİŞTİ

Önceki gün Müge Anlı'nın programına bağlanan Hasibe Nur Mutlu'nun amcası, "Kızımız okulunun önünde inmiş servisten ancak okula girmemiş. Her yerde kameralara baktırıyoruz.." demiş,  Anne Seda Mutlu ise, "Hasibe Nur bu okula yeni başladı. Servisten inerken akrabamızın oğluna 'ben bugün kaçacağım okuldan' demiş. Okul kamera kayıtlarına baktık iki kere gitmeye çalışıyor cesaret edemiyor ama üçüncü denemesinde kamera kayıtlarından çıkıyor. Okul çok uzak. Kızım da hiçbir yeri bilmiyor. Sıcak bir çocuk da değil. Birisine de soramaz."demişti." şeklinde konuşmuştu.