MSB ASAL'dan Askerlik Duyurusu 2019

Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruda askerlik yoklama uyarısı yapıldı. İşte MSB ASAL duyurusu ve son dakika uyarısı.

MSB ASAL'dan Askerlik Duyurusu 2019

MSB ASAL 'dan askerlik uyarısı.

Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından 11 Ekim 2019 günü bir duyuru yayımlanmıştı. Yayımlanan duyuru ile ilgili bir uyarı açıklaması geldi. Açıklamada gençlereson tarih uyarısı yapıldı. 

ASKERLİK ÇAĞI GELEN GENÇLER DİKKAT

2019 yılında askere gitmesi gereken ancak yoklama yaptırmayan gençlere için yayımlanan duyuruda yoklama işlemlerinin yapılması gerektiğine yer verildi. 

"2019 YILI ASKERLİK YOKLAMASI, ASKERLİK HİZMET VE CELP TERCİHİ İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU" başlığı ile yayımlanan duyuruda 1 Ocak 2019 tarihinde askerlik çağına gelen 200 doğumlular ile 2000 'lilerle birlikte işleme tabi olan yükümlülerin askerlik yoklama işlemlerini yapması gerekmektedir.  

Yoklama işlemleri 31 Aralık 2019 tarihine kadar yapılacak. 

31 Aralık 2019 tarihine kadar yoklamasını yapmayanlar 7179 sayılı Askeralma Kanunu 'nun 24 'üncü maddesi gereğince işlem yapılacaktır ve bu adaylar asker kaçağı olarak sayılacak.  

Askerlik yoklamasını yapan , ancak askerlik hizmet ve celp tercihlerini yapmayanlar da 31 Aralık 2019 tarihine kadar e devlet üzerinden veya askerlik şubesinden başvurusunu yapabilecek. 

Diğer adaylar bu sayfada >> TIKLA KATIL

ASKERLİK DUYURULARINDAN ANBEAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN