Meteoroloji'den Flaş Uyarı! Cuma Gününden Sonraki 3 Güne Dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu için plan yapacak vatandaşları uyardı. Cuma gününden itibaren yurt genelinde yoğun kar yağışı görülecek. İstanbul'da kar yağışından etkilenecek. Kentte hava ve deniz ulaşımının olumsuz etkilenmesi muhtemel.

Meteoroloji'den Flaş Uyarı! Cuma Gününden Sonraki 3 Güne Dikkat

Türkiye'nin doğusundan batısına bu haftasonu kar yağışı etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden elde edilen bilgilere göre Kar yağışı İstanbul'da cuma günü başlayacak ve 3 gün devam edecek.

Hava ve deniz ulaşımının olumsuz etkilenmesi muhtemel. Habertürk'te yer alan habere göre, Türkiye'nin Balkanlardan gelen ikinci bir soğuk hava dalgasının etkisine girmesi bekleniyor. Buna göre, İstanbul için kritik gün Perşembe günü.

Perşembe günü akşamından itibaren şehirde soğuk hava ile birlikte kar yağışı da bekleniyor. Cuma günü etkisini arttırması beklenen yağışlar, zaman zaman tipi ve fırtınaya dönebilir. Bu sebeple şehirde deniz ulaşımı ve hava ulaşımında aksamalar meydana gelebilir. İstanbul'da kar yağışı Cumartesi ve pazar günleri de etkisini arttıracak. 3 gün sürecek yağışın tüm semtleri kar altında bırakması bekleniyor. Diğer kentler ve muhtemel hava durumu bilgileri aşağıdaki gibi :