Meteoroloji'den Son Dakika 30 Aralık 2018 Hava Durumu Uyarısı

Son dakika haberi: Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında, bazı bölgeler için kar, yağmur ve karla karışık yağmur uyarısı yapıldı.

Meteoroloji'den Son Dakika 30 Aralık 2018 Hava Durumu Uyarısı

Son dakika haberi: Meteoroloji 'den 30 Aralık uyarısı. Yapılan son dakika açıklamasında, yarın İstanbul'da sağanak yağış beklendiğine yer verildi.

Akdeniz ve Batı Karadeniz kıyılarıyla Güneydoğu Anadolu 'nun güney bölgesinde yarın yağmur ve sağanak beklendiği belirtildi. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre, ülke genelinde havanın yarın parçalı ve çok bulutlu olacağı, Marmara Bölgesi 'nin doğu bölges, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Antalya'nın merkez ve doğu ilçeleriyle Çorum çevrelerinde yağış görüleceği tahmin ediliyor.

KARLA KARIŞIK YAĞMUR

MGM 'den konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında, bu bölgelerde yağışların genellikle karla karışık yağmur şeklinde olacağına yer verilirken, Akdeniz ve Batı Karadeniz kıyılarıyla Güneydoğu Anadolu'nun güneyi, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yağmur ve sağanak şeklinde, Diyarbakır, Mardin ve Elazığ çevrelerinde kuvvetli olması öngörülüyor.

İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayıyla sis ve pus görüleceği tahmin ediliyor.

İşte 30-31 Aralık ve 1 Ocak günü hava durumu.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA