Mahkumlara Af İçin Flaş Gelişme

Mahkumlara af ile ilgili son dakika haberi geldi. 1 Ekim günü meclisin açılması ile gündeme gelecek ceza indirimi meselesi ile ilgili hükümet ve muhalefet görüşme yapacak. İşte detaylar.

Mahkumlara Af İçin Flaş Gelişme

Mahkumlara af ile ilgili son dakika haberi.

24 Haziran seçimleri öncesi Cumhur ittifakının ortağı MHP 'nin seçim vaadi olan kader mahkumlarına af ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Yargı reformu bünyesinde düzenlemeis yapılacak ceza indirimi 1 Ekim sonrasında meclisin gündemine alındı. 

TBMM tatile girmemiş olsa şimdiye kadar yürürlüğe girmiş olacak yargı reformu yeni döneme kaldı. Geçtiğimiz 1 Eylül günü Adli Yıl Açılış Töreni sonrası gözler 1 Ekim 2019 gününe çevrildi. TBMM 'nin de açılması ile birlikte Yargı Reformu gündeme alınacak ve düzenleme mecliste tartışılacak. 

MECLİSE SUNMADAN ÖNCE..

Edinilen son dakika bilgilerine göre hükümetin yargı reformunu meclise getirmeden önce muhalefet partilerine götürmesi ve paket üzerinde uzlaşmaya varması bekleniyor. Uzlaşma sağlanması durumunda meclisin açılması ile birlikte paket TBMM 'den hızlı geçecek. 

Af bekleyenler bu sayfada >> TIKLA KATIL

EN AZ 30 BİN KİŞİ

Edinilen son dakika bilgilerine göre yargıda birçok düzenlemeyi öngören paket ile birlikte cezaevlerinden en az 30 bin kişinin erken tahliye olması bekleniyor. 

MAHKUMLARA AF HABERLERİNDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN