Mahkum Yakınlarının Seçimden Önce Af Beklentisi Sürüyor

Kocaeli İzmit Cumhuriyet Parkı'nda bir araya gelen mahkum yakınları, 31 Mart'taki yerel seçimlerden önce af teklifinin meclise gelmesi ve çıkarılmasını istediler. Ellerinde MHP'nin seçim vaatlerine hatırlatmalarda bulunan mahkum yakınlarının 'Mahkumlara verilen sözler tutulmalı' ve 'Oğlumu artık istiyorum' yazılı pankartlar taşıdığı görülürken, grup adına açıklamalarda bulunan Deniz Aytan, 'Duruşumuzdan taviz vermeyeceğiz, seçimden önce af çıkarılmasını istiyoruz'

Mahkum Yakınlarının Seçimden Önce Af Beklentisi Sürüyor

Mahkum Yakınlarının Seçimden Önce Af Beklentisi Sürüyor

Kocaeli İzmit Cumhuriyet Parkı'nda bir araya gelen mahkum yakınları, 31 Mart'taki yerel seçimlerden önce af teklifinin meclise gelmesi ve çıkarılmasını istediler. Ellerinde MHP'nin seçim vaatlerine hatırlatmalarda bulunan mahkum yakınlarının 'Mahkumlara verilen sözler tutulmalı' ve 'Oğlumu artık istiyorum' yazılı pankartlar taşıdığı görülürken, grup adına açıklamalarda bulunan Deniz Aytan, 'Duruşumuzdan taviz vermeyeceğiz, seçimden önce af çıkarılmasını istiyoruz' şeklinde konuştu.

Basın açıklamasının ardından grup üyeleri af çıkarılmasına için kendi besteledikleri şarkıyı hep bir ağızdan okuduktan sonra olaysız bir şekilde dağıldılar. MHP'nin seçim vaatleri arasında yer alan şartlı ceza indirimiyle ilgili düzenleme geçtiğimiz aylarda meclise gelmiş fakat genel kurula çıkarılmamıştı. Şartlı ceza indirimiyle ilgili Adalet Bakanlığı'nın da bir çalışması olduğu belirtilirken, ilgili düzenlemenin seçimden önce gündeme gelmemesi bekleniyor. Konuyla ilgili yeni gelişmeler yaşandıkça siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmayı sürdüreceğiz. Af teklifi konusunda siz ne düşünüyorsunuz, düşüncelerinizi sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.